Skal du være med min næste bog?
22. april 2018

Skal du være med min næste bog?

Jaaaa…. Du læste rigtigt! Min næste bog. Jeg er så heldig, at jeg skal lave endnu en bog inde hos Gyldendal. Faktisk har vi været igang længe, og er nu nået dertil i processen, hvor vi skal bede om din/jeres hjælp.

Kort om bogen.

Jeg har en stor kærlighed for det klassiske køkken og alle de gamle traditioner indenfor bagværk/kagefaget. Som nogle af jer nok husker blev jeg også kaldt “mormor” i Den store bagedyst. Jeg er en smule gammeldags, når det kommer til smage og smagssammensætninger, men jeg elsker at lege og trylle gamle klassiker om, så det passer til nytidens køkken. Uden at gå på kompromis med den gamle smag vi alle kender og har minder til.

Derfor skal bogen også hedde KAGEMINDER, og emme af gamle traditioner i nye klæder.

Skal du være med i min bog?

Gyldendal og jeg har besluttet, at vi gerne vil have 10 af jeres bedste kageminder med i min bog, som jeg skal fortolke. Derfor har jeg brug for din hjælp.

Så ligger du inde med et kageminde eller en kage du altid fik som barn eller stadig laver, fordi den for dig er fyldt med minder, så har du muligheden for, at jeg fortolker dit kageminde og tager den med i min bog.

DU SKAL GØRE FØLGENDE: 

Du skal sende min en mail (dittejuliej@gmail.com) og fortælle om dit kageminde. Medsend gerne et billede af den oprindelige kage og evt. et billede af din fortolkning, eller bare KAGEN, som du/I altid har fået/laver til sammenkomster. Du må gerne sende lidt historie med i mailen.

Så vil jeg udvælge 10 kageminder, som jeg vil fortolke og tager med i min bog. Jeg vil naturligvis nævne dit navn og fortælle kort, hvorfor din kage er taget med i bogen. Som tak for at bidrage, vil de 10 kager, som medtages i bogen blive krediteret med en bog ved udgivelse i foråret 2019.

FRIST: Alle kageminder skal være sendt til mig inden den 8. maj 2018.