Smørcreme
25. september 2015

Smørcreme

Ingredienser

Smørcreme

200 g sukker
1 dl vand
250 g blødt smør
1 past. æggeblomme

Fremgangsmåde Udskriv

1
Smørcreme

Vand og sukker koges til sirup og køles helt ned – kom  gerne siruppen på frost, så den bliver helt kold. Pisk smørret i mindst 10 min. – til smørret er helt luftigt og hvidt. Dette er vigtigt! Mens der piskes, kommes sukkerlagen i og derefter past. æggeblommer. Tilsæt farve som ønsket.

Jeg kommer med en video inden længe både på min smørcreme, hvordan jeg laver flere smørblomster, pynter samt laver blade.

Nu har du min opskrift på smørcreme, som virker for mig, når jeg skal lave smørblomster. Jeg har virkelig øvet mig en del – så giv endelig ikke op. Bare bliv ved med at øve dig. Det kan faktisk være smadder hyggeligt at sidde og lave!

mormorkage_1