25. september 2015
Smørcreme
Ingredienser
Smørcreme
200 g sukker
1 dl vand
250 g smør, blødt
1 past. æggeblomme
Fremgangsmåde Udskriv
1
Smørcreme
Vand og sukker koges til sirup og køles helt ned – kom gerne siruppen på frost, så den bliver helt kold. Pisk smørret i mindst 10 minutter – til smørret er helt luftigt og hvidt. Dette er vigtigt! Mens der piskes, kommes sukkerlagen i. Derefter past. æggeblommer. Tilsæt farve som ønsket.
Jeg kommer med en video inden længe både på min smørcreme, hvordan jeg laver flere smørblomster, pynter samt laver blade.
Nu har du min opskrift på smørcreme, som virker for mig, når jeg skal lave smørblomster. Jeg har virkelig øvet mig en del – så giv endelig ikke op. Bare bliv ved med at øve dig. Det kan faktisk være smadder hyggeligt at sidde og lave!