Sneak peak på min bog // TID TIL KAGE
18. juni 2017

Sneak peak på min bog // TID TIL KAGE

tid_til_kage_ditte_julie

Nu er der under 2 måneder til min lille papirbaby udkommer, min første solo bog. Min bog skal hedde/hedder : TID TIL KAGE. Bogen hedder TID TIL KAGE af rigtig mange grunde, men overordnet, så er der altid “tid til kage” i min verden. Jeg finder altid en anledning og en særlig “tid til kage”..

TID TIL KAGE udgives af Gyldendal og udkommer den 17. august 2017….. Weeehuuuu!! Det er dæleme lige om lidt, og jeg glæder mig helt ufattelig meget!

Bogen handler om årstiderne og er delt op i 4 kapiteler, nemlig forår, sommer, efterår og vinter. Jeg har arbejdet på denne bog i 1,5 år, og blev færdig med den i november/december sidste år. Manus blev endeligt færdigt her i foråret, og lige nu ligger den i trykken. Da bogen handler om vores fire årstider, har jeg også måtte bage og tage billeder inden for hver årstid, for at have råvarer og blomster, som passede til – derfor bogen har været længe undervejs 🙂

Jeg har igennem hver sæson/årstid prøvet at skabe nogle kager, bagværk og desserter, som gør det billigere og sjovere for dig at bage, idet du kan plukke det meste på din vej, i din have, i skoven eller få det billigt i dit supermarked. Bogen indeholder også en masse billedeillustrationer af, hvordan du kan lave/fordybe dig i mere af pynten bag kagerne, dette hedder “SÅDAN” igennem bogen. Jeg er sindssygt stolt af denne bog og det har været en drøm for mig, at kreere en årstidsbestemt bog…. Nørj jeg glæder mig til TID TIL KAGE skal på hylderne og I skal have glæde af dem!!!!

Jordbærtærte_tid_til_kage_ditte_julie Islagkage_tid_til_kage_ditte_julie havtornstærte_tid_til_kage_ditte_julie cheesecake_tid_til_kage_ditte_julie pærelagkage_tid_til_kage_ditte_julie

Glæder I jer?? Jeg har en lille overraskelse med bogen, som jeg først vil fortælle om, når vi kommer helt tæt på..

Søndagskram herfra 😀

GemGem

GemGem