Snobrød til Sankt Hans // med GreenGate
19. juni 2017

Snobrød til Sankt Hans // med GreenGate

4-6 snobrød

Ingredienser

SNOBRØD - koldhævet

10 g gær
3 dl koldt vand
2 spsk solsikkeolie
450 g hvedemel med fuldkorn
1 tsk havsalt

Fremgangsmåde Udskriv

1
SNOBRØD - koldhævet

Rør gær ud i vandet, og tilsæt solsikkeolie. Sigt melet i blandingen og ælt det godt sammen. Gerne 5-10 minutter. Tilsæt salt og ælt herefter i 5-10 minutter. Kom dejen op i en stor skål og dæk skålen med husholdningsfilm. Stil dejen koldt, gerne i køleskab i mindst 6-8 timer og op til 24 timer. Lav herefter 4-6 lækre snobrød.

GreenGate – snobrød

Udnyt hyggen og bålet til Sankt hans og lav nogle lækre snobrød. Jeg har valgt at lave koldhævet snobrød, sådan at dejen kan laves aftenen i forvejen eller om morgen. Skulle du først komme i tanke om, at det er den hyggeligeste ide i sidste øjeblik, kan du sagtens lave dejen, blot brug dobbelt så meget gær, og lad den hæve en time.

GreenGate har den fineste taske, som er som skabt til skovtur, havehygge, strandturen mv. Tasken er lave af et plast materiale samt et medfølgende tæppe i samme materiale, så ikke du bliver våd i numsen – så smart! Sådan en fin taske fyldt op med snobrødsdej, syltetøj, engangsservice (naturligvis i de fineste farver fra GrennGate), og et dejligt stort tæppe til at varme sig med, når solen går ned. (Tæppet er også fra GreenGate)

Vi udnyttede det gode vejr i weekenden og tog forskud på Sankt Hans bålet! Familien var en smut tur i Aarhus og besøge gode venner, så der blev hygget med snobrød og lækre havevenlige ting fra GreenGate. Simpelthen så hyggeligt!! Det må vi gentage på fredag.

Snobrød smager himmelsk sammen med lidt god marmelade, måske de smager godt fordi de er forbundet en en ordentlig portion hygge….!?!? 😀

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponsoreret af GreenGate

GemGem