Sommer ER Drømme – overvældende taknemmelighed
1. februar 2022

Sommer ER Drømme – overvældende taknemmelighed

Sommer ER Drømme…. Der er så utrolig mange og overvældende minder og tanker i den ene titel. Det er helt vildt!

Til jer, der ikke kender historien, så kommer den her i grove træk.

I foråret 2021 gik jeg i gang med endnu en bog. Bogen der skulle have – og til sidst fik – titlen SOMMERDRØMME. Efterfølgeren til Vinterdrømme. En bog der længe havde været på tegnebrættet og som skulle blive helt perfekt og i By Ditte Julie forme for at skabe alt den inspiration som overhovedet muligt til jer. Men virkeligheden blev ikke helt som jeg havde troet og ej heller håbet.

Jeg har efterhånden udgivet en del bøger og også i eget forlag. Så at denne fejl pludselig skulle ramme mig og min virksomhed havde jeg ærligt ikke regnet med.

Starten på Sommer ER Drømme

Nå men historien starter med mig i køkkenet og jeg får skabt 31 sommerlige opskrifter til SOMMERDRØMME. Bogen sendes i trykken og vi går og venter i spænding. Det er altid en sjov tid – fra man sender bogen i trykken og til den kommer retur igen. Først blev bogen udskudt grundet corona – super træls og frustrerende, men det var jo ikke første gang at corona ramte én og skabte uforudsete og irriterende problemer. ENDELIG kom bogen retur fra trykken. Det er altid en dag man går og venter på, og når man endelig har bogen i hånden er det lidt at et magisk øjeblik.

Men det blev ikke helt sådan denne gang.

Bogen var nemlig ikke helt ligeså magisk, som jeg havde håbet. Eller selve bogen var så magisk, som jeg havde håbet. Men på ryggen af bogen, var der sneget sig en fejl ind. På mange måder en mikrofejl og på mange måder en kæmpe og super fatal fejl. For pludselig stod vi dér med 3000 trykte bøger – alle med et E og et R for meget på ryggen. Så der stod ikke Sommerdrømme, men SommerERdrømme…

På det her tidspunkt havde vi allerede bestillinger på adskillige bøger, der skulle videre ud til diverse danske bogforhandlere. Men de havde jo ikke købt titlen SommerERdrømme men Sommerdrømme.

På meget kort tid skulle jeg beslutte, hvad der skulle ske og, hvordan det skulle ske. Løsningen blev, for nu, at bestille 3000 nye bøger – selvfølgelig med den rigtige titel på ryggen. Dette var den nødvendige beslutning, men også en beslutning, der havde en utrolig økonomisk konsekvens for min virksomhed.

Solstrålen

Mit team og jeg gik i tænkeboks. Hvad skulle vi dog stille op? På det her tidspunkt havde vi ikke delt historien med nogen som helst. Vi havde blot delt lanceret Sommerdrømme – ligesom det hele tiden havde været planen. Men vi tænkte og tænkte uden rigtig at komme nogen vegne. Til sidst fik jeg nok af at holde det hemmeligt, nok af min egen frustration, og jeg valgte at dele det med mine følgere på Instagram. Jeg spillede med 100% åbne kort, lagde mig flat ned, og spurgte hvad I synes ville være en god løsning.

Jeg fik den VILDESTE respons. For det første fik I vendt de to forkerte bogstaver til at være geniale – for Sommer Er jo Drømme. Mit team og jeg så kun sommererdrømme – en kæmpe fejl. I så Sommer ER Drømme. I fik vendt historien fuldstændig. Og alle opfordrede mig til, at selvfølgelig skulle den da bare til salg med en smule rabat på min webshop. Og det kom den.

Der skulle ikke gå mere end 48 timer, før alle 3000 bøger var solgt!!!! Det var helt vildt. Og til sidst gik Sommer Er Drømme fra at være en kæmpe fejl og en kæmpe økonomisk frustration, til at være den vildeste solstråle historie og til at være en bog, rigtig, rigtig mange ville have fat i.