SOMMER og NEM bagning med finax
24. juni 2018

SOMMER og NEM bagning med finax

Ingredienser

Solsikkerugbrød med chokolade og nødder

1 brød
1 blanding Solsikkerugbrød
50 g mørk chokolade, gerne 80 %
50 g hele hasselnødder

Fremgangsmåde Udskriv

1
Solsikkerugbrød med chokolade og nødder

Blot følg anvisningen på pakken og tilsæt hakket chokolade og nødder til dejen. Smager himmelsk lunt med lidt smør på!

Foccacia-pizza-brød med Finax

Finax har lanceret 3 nye spændende nyheder og jeg har fået lov til at teste dem og ikke mindst lege lidt med solsikkerugbrødet. Jeg tør godt at indrømme, at jeg er pjattet med FINAX’s blandingsprodukter, og jeg synes faktisk ikke det er snyd! Måske er det fordi det er brød 😉

Reklame for FINAX

FINAX laver simpelthen sådan nogle gode produkter, som gør det nemt og lækkert at bage. Jeg plejer altid at tilføje et lille touch af “Ditte”. På den måde kan jeg gøre det til “mit” bagværk. Det skal ikke altid være så omstændigt at bage eller trylle lidt frem til sine gæster.

NYHEDER fra Finax

“Hos Finax går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få hverdagen til at smage endnu bedre. Vi bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Al korn til denne melblanding er dyrket, høstet og malet i Danmark, så du altid kan være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet.”

De har lanceret nyhederne: Solsikkerugbrød, Softkernerugbrød og Foccaciabrød.

Her har jeg leget med foccaciabrødet og solsikkerugbrødet. Vi grillede nogle små mini foccacia-pizza-brød. Jeg lavede nogle med mozzarella og frisk oregano og nogle med hele cherry tomater med frisk rosmarin. En skøn sommer klassiker, som vores børn elskede!

GemGem