27. november 2015
Sukkerfri banankage
Ca. 10 personer
Ingredienser
BANANKAGE
3 æg, str. m/l
1,5 tsk vaniljepulver
115 g smeltet smør
3 dl havregryn
150 g hvedemel
40 g kokosmel
3 tsk bagepulver
3 store modne bananer
I ØVRIGT
2 dl fløde
2 pakke friske hindbær
1 bakke friske blåbær
Bronze støv fra Mill & Mortar (kan undlades)
Fremgangsmåde Udskriv
BANANKAGE
Æggene piskes sammen. Havregryn, kokosmel og vaniljepulver tilsættes. Hvedemel og bagpulver røres sammen i en skål og sigtes i massen sammen med det smeltede smør. Mos bananerne med en gaffel og vend det i blandingen.
Kom Banankagedejen op i en form (24 x 32 cm) beklædt med bagepapir. Bag ved 175 garder i ca. 25-30 min.
Lad kagen køle helt af, og skær den ud, så kagen danner det tal, dit barn evt. fylder år.
I ØVRIGT
Piske fløden til flødeskum og hæld flødeskummen over i en sprøjtepose med en stjernetyl. Sprøjt siderne på kagen op og en fin kant hele vejen rundt.
Pensle hindbærrene med bronze støv og placer dem på kagen som du ønsker og pynt af med blåbær, der hvor der ikke er hindbær.
Sukkerfri banankage // uden sukker til de små
Sukkerfri banankage // Sukkerfri kage. Jeg har til magasinet Vores Børn udviklet 3 gode sukkerfrie opskrifter til den sunde eller til de mindste 🙂
Her får I den sukkerfri Banankage. Egentlig bagte jeg kagen som en bradepandekage og skær den ud som et “2-tal”, idet den skulle bruges i Karlas vuggestue da hun blev 2 år.