Sunde bananpandekager // sund og smuk morgenmad // GreenGate
14. juli 2017

Sunde bananpandekager // sund og smuk morgenmad // GreenGate

Glutenfri
10-13 små pandekager

Ingredienser

Pandekage

1 banan
1 æg, str. M/L
1/2 dl havregryn
1/2 dl mandler
1 tsk fedtfattig kakao (stødt)

Fremgangsmåde Udskriv

1
pandekage

Blend hele herligheden, og steg små pandekager på en pande i 1-2 minutter på hver side. Jeg bruger en pandekagedeler, se billede, når jeg skal gøre det ekstra fint.

Server dine pandekager med honning, bær, mørk chokolade, nødder, kokos eller det skabet byder på.

En stegepande med bananpandekager

sunde bananpandekager pandekager sund morgenmad

I sommerferien må vi godt forkæle os selv med en god morgenmad, give os selv en god start på dagen med nogle sunde bananpandekager. De er sunde, nemme og ekstrem velsmagende, også kan de varieres alt efter hvad du er til. Bananpandekager hitter max herhjemme! Karla har dem også tit med på madpakken, da jeg kan snyde en masse nødder og sunde ting i hende – win win.! 😀

(ps. også selvom det er efterår, vinter eller pinse, så skal du give dig selv tid til disse bananpandekager, som helt ærligt kun tager 5 min at kreere – sæt igang)

Tid til en god morgenmad : sunde bananpandekager

Sommeren er over os, og flere af os er gået på sommerferie. Nogle er heldige at opholde sig i udlandet og andre nyder den danske sommer, når den er bedst (læs: grå og lidt halvtrist). Noget tyder på sommeren kommer i næste uge, og der går vi på ferie 😀 Hvilket bliver dejligt! Jeg har ikke hundrede procent ferie, da jeg har en del arbejde (sådan er det at være nyopstartet og ikke mindst selvstændig) – men det gør mig ikke noget! Familien er hjemme og vi skal finde på nogle hyggelige ting, da vi ikke skal ud og rejse grundet bryllup til efteråret.

Sponsoreret af GreenGate.

Jeg elsker at kæle for detaljen, også selvom det blot er en omgang morgenmad jeg laver. Øjene bliver så glade, og det er nu engang dem vi spiser først med! GreenGate har lanceret det fineste nye stel, vaser, kander og pynteting mv. – I kan se hele deres nye serie i deres katalog. Jeg ELSKER farverne, de er lige mig og passer perfekt til mine kager og anretninger – jep jeg elsker rosa, og dybe farver! Jeg elsker at mixe deres fine ting med andre mærker, på den måde skaber jeg mit eget udtryk og look! Jeg blander oftes GreenGates ensfarvet med deres blomstret – så smukt!

SUNDE BANANPANDEKAGER
Det kan gøres helt enkelt (grundprincip) – er du glutenallergier kan du anvende glutenfri havregryn.

Du vil blive dybt afhængig af disse bananpandekager!! Så har jeg sagt det. Jeg træner en del for tiden, og jeg kan holde mig kørende i mange timer på dem – de mætter godt.

GemGem