Tak for de søde ord, Jan Friis Mikkelsen
16. marts 2017

Tak for de søde ord, Jan Friis Mikkelsen

Så du Aftenshowet igår aftes, hvis ikke – bliver du nød til at gense programmet – så Aftenshowet her, og særligt 27 min og 30 sekunder ind i klippet, hvor Jan Friis Mikkelsen (tidl. dommer i Den store Bagedyst) fortæller om det værste øjeblik igennem alle sæsoner.

Skærmbillede 2017-03-16 kl. 13.56.43

Jan, jeg har elsket din personlighed fra første dag i det hvide bagetelt!! Din personlighed kommer måske ikke altid helt ud til seerne, men os der lever i teltet mærkede dig hver gang. Din nysgerrighed, interesse, humor og dine altid søde ord, vil jeg huske!! Tusind tak for de meget søde ord i går. Hvem havde troede, at dit sværeste øjeblik i din tid som dommer i Bagedysten skulle være min exit! “Det er lige så jeg får gåsehud” siger Jan – jeg er helt enig med dig! Faktisk har jeg ikke set det program i sin helhed, og jeg får en klump i maven, og bliver helt skidt tilpas. Ikke fordi jeg ikke har accepteret valget – den tid er ovre, men fordi jeg kan mærke alle de følelser der gik igennem mig den dag, og flere uger efter! Jeg kan huske jeg var i chok, var uforstående og fattede intet…

Jeg ved faktisk ikke, om jeg overhoved gider skrive så meget omkring min exit, fordi den tid er forbi. Jeg elsker mit kageeventyr og nyder det hver dag! Det er benhårdt arbejde, men det er kun med til at skabe glæden ved det – for jeg har skabt den selv igennem min deltagelse – skal forstås meget positivt! Jeg kommer aldrig helt til at forstå, hvorfor jeg blev smidt ud, også selvom jeg ikke kunne aflevere et færdigt resultat i den hemmelige udfordring.. Ved I hvad, jeg siger PYT, og nyder Jan, var så sød at nævne mig igår, og ikke mindst med så mange søde ord med på vejen 🙂 !! TAK JAN!!!

I kan læse min dagbog fra Semifinalen, hvor jeg sætter lidt ord på en svær tid (læs: man levede i en bageverden, hvor det nu engang var det vigtigste i hele min verden lige der)

Skærmbillede 2017-03-16 kl. 13.55.07

GemGem