Tilmeld dig mit bagekursus – både i Glostrup og Vejle
4. januar 2017

Tilmeld dig mit bagekursus – både i Glostrup og Vejle

skaermbillede-2017-01-03-kl-20-59-45

Så er der ikke længe til jeg starter mit bagehold op i Glostrup – den 21. januar går det løs 🙂 Jeg glæder mig helt vanvittigt! Jeg har været ude hos Miele og få styr på det sidste. Jeg er så klar til at lege med jer alle sammen.

Vi har åbnet op for flere datoer i Glostrup og nu også i Vejle – jep du læste rigtigt!! I kan tilmelde jer mit bagekursus hos Miele – jeg vil anbefale dig at være hurtig – flere datoer er udsolgt og nogle næsten fyldte. Hvor er det bare fantastisk – det gør mig virkelig glad! Jeg er ved at forberede det sidste og planlægge hvad vi helt præcist skal bage.

skaermbillede-2017-01-03-kl-20-24-33

.. men vi skal helt sikkert lege med mørdej, ganache, moussebomber og chokolade – alt det vi alle elsker, men måske også frygter en lille smule 😉

Jeg håber vi ses !!

Kram Ditte

GemGem

GemGem