Det vælter frem med bagebøger …
30. september 2017

Det vælter frem med bagebøger …

I disse dage vælter det frem med spændende bagebøger. Hvilke skal man vælge? Tja, altså hvis du spørger mig, så skal de alle sammen på ønskeliste. Naturligvis skal TID TIL KAGE, som er min bog. Ej, jeg mener det faktisk – de kan alle sammen noget!

Wauw siger jeg bare!!! Tænk jeg er i blandet alle de nye udgivelser fra de ultra seje kvinder. Jeg er faktisk rigtig stolt af, at jeg dette efterår sammen med så mange andre seje bage-kvinder udgiver en bog.

Indholder reklame (for mig selv bl.a.)

bagebøger Tid til kage udgivelser kagebøger

Bagebøger

I dette efterår udgiver Annemette Voss, min veninde og samarbejdspartner bogen KONFEKT, som er en rigtig, rigtig fin konfekt bog! Den er i et lidt mørkere univers i forhold til det vi er vant til at se fra Annemette, men det klæder konfekten og ikke mindst bogens helhed. Synes det er en virkelig smuk bog. Stor ros til dig, Annemette – den er elegant! Og ikke mindst tillykke med endnu en udgivelse fra din hånd <3

Maja Vase udgiver også en stor og lækker bog, MAJAS KAGER med 74 kager fra hendes hånd, og man er ikke i tvivl om, at kagerne kommer fra Majas hånd. En virkelig smuk og fin bog! Stort tillykke med udgivelsen.

Liv Martin og Simone har sammen skabt bogen KAGETID og et univers herom. Det er en kagebog til børn og vokse. En sød og fin bog, som kan inspirere selv de mindste. Tillykke med jeres KAGETID og bogen.

Konkurrence

Når nu vi er så mange, som udgiver bøger lige nu (faktisk udgiver flere bagebøger/kagebøger lige om lidt), så kan man ikke lade være med at tænke – Argh hvorfor skal vi alle udgive på engang og kommer der så lidt konkurrence imellem os? Ja, det gør der nok, meeeen …. Jeg ville lyve, hvis ikke jeg havde tænke tanker i den retning, men jeg har faktisk vendt bolden.

Det er da fantastisk, at der er så mange forlag, som tror på os alle, giver os alle plads til at være kreative og glæde jer med spændende bøger! Du kan vælge imellem det som falder i din smag, og du kan endda vælge flere. Jeg elsker selv bagebøger og har en hel del – synes det er så hyggeligt at kigge i dem. Så du kan sagtens investere i flere af bøgerne 😉

Jeg synes vi skal holde sammen og støtte hinanden i vores mange projekter, sammen står vi stærkere og ingen kan klare sig alene. Jeg er i hvert stolt af, at være i blandet disse smukke udgivelser dette efterår!

Husk du altid kan købe min bog, TID TIL KAGE i min webshop.

bagebøger Tid til kage

GemGem