Vaniljekranse
7. december 2015

Vaniljekranse

25-30 kranse

Ingredienser

Vaniljekranse

1 vaniljestang
180 g lyst rørsukker
200 g blødt smør
1 æg, str. M/L
80 g mandler
250 g hvedemel

Fremgangsmåde Udskriv

1
Vaniljekranse

Flæk vaniljestangen på den lange led og mas vaniljekornene ud med lidt af sukkeret. Rør sukker, vaniljesukker og smør sammen. Tilsæt ægget og blend mandlerne med ca. 100 g af hvedemelet. Tilsæt mandelmelet og resten af hvedemelet, og rør din vaniljemasse glat og ensartet.

Kom vaniljemassen op i en sprøjtepose med en åben stjernetyl, og lav 35-40 stk. vaniljekranse på bageplader beklædt med bagepapir. Bages ved 200 grader varmluft i 10-15 minutter – de skal være gyldne i farven.

Opbevares tørt.

Vaniljekranse er simpelthen noget af det bedste indenfor jul! Dåsen skal helst være fyldt med vaniljekranse hele december! Jeg elsker dem simpelthen 🙂

VaniljekranseVaniljekranse_3

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem