7. december 2015
Vaniljekranse
25-30 kranse
Ingredienser
Vaniljekranse
1 vaniljestang
180 g lyst rørsukker
200 g blødt smør
1 æg, str. M/L
80 g mandler
250 g hvedemel
Fremgangsmåde Udskriv
1
Vaniljekranse
Flæk vaniljestangen på den lange led og mas vaniljekornene ud med lidt af sukkeret. Rør sukker, vaniljesukker og smør sammen. Tilsæt ægget og blend mandlerne med ca. 100 g af hvedemelet. Tilsæt mandelmelet og resten af hvedemelet, og rør din vaniljemasse glat og ensartet.
Kom vaniljemassen op i en sprøjtepose med en åben stjernetyl, og lav 35-40 stk. vaniljekranse på bageplader beklædt med bagepapir. Bages ved 200 grader varmluft i 10-15 minutter – de skal være gyldne i farven.
Opbevares tørt.