Verdens bedste salat – min barndoms salat
7. marts 2018

Verdens bedste salat – min barndoms salat

4 personer

Ingredienser

Salat

1 dl solsikkekerne
1 dl cremefraiche dressing (færdigkøbt)
1 fed hvidløg
3 dl ærter (frosne)
1/2 blomkålshoved
1/2 icebergsalat
2 avokadoer

I øvrigt (Hvis salaten skal være mere mættende eller bruges i pitabrød)

4 æg
1 pakke bacon

Fremgangsmåde Udskriv

1
Salat

Kom solsikkekerne og cremefraiche dressing op i en stor skål sammen med et fed hvidløg (presset). Rør det sammen og lad det stå, så solsikkekerne bliver lidt bløde. Kom ærterne op i en sigte og skyl dem under koldt vand, så de tør op. Vend de optøet ærter i skålen med solsikkeblandningen. Snit blomkål og iceberg fint og kom det op i skålen. Avokadoerne skrælles og skæres ud i små tern og vendes herefter i salaten.

Det her er grund essensen af salaten – altså basen.

2
I øvrigt

Pil æggene og skær dem ud i små tern, og kom det op i salaten. Steg bacon sprødt og knus den over salaten.

Du kan komme alt i denne salat. Sommetider kommer jeg også Laks, kylling eller tun i. Så mætter den mere som frokost.

Min barndoms salat

Det her er for mig verdens bedste salat. Den minder mig om min barndom, og jeg har fået den næsten dagligt i hele min barndom. Og det er ikke engang løgn! Tror min mor er pænt træt af den 🙂

I mandags da jeg lavede salaten til vores pitabrød, lagde jeg den op på min instagram, og min mor skrev med det samme “den bliver jeg nok aldrig berømt på” efterfulgt af en pinlig smiley. MOR! Det kan jeg love dig du gør! Instagram lagde mig ned i beskeder med ordene “OPSKRIIIIIFT”.

Mor jeg elsker dig for at have lært mig denne salat. Min barndoms salat Bliver helt varm inden i! Denne salat er for mig en god cocktail af alle mine barndomsminder. Tænk min barndom gemmer sig en SALAT! Årh helt rørt!

verdens bedste salat

verdens bedste salat mad

GemGem