Nøddekage med blåbær og abrikos // Glutenfri og sukkerfri

Sunde vafler til morgenmad // sukkerfri

sund morgenmad vaflerMine bananpandekager hitter, og jeg elsker at lege, så de kan laves til flere varianter. Imorges lavede jeg dem om til vafler. Sunde vafler til morgenmad hitter, særligt fordi Karla ikke ved, at de er sunde.

Jeg kommer alt muligt lækker i dem. Er de til mig selv tilsætter jeg proteinpulver, HUSK eller lakridspulver i dem. Men når jeg laver dem til ungerne og som fælles morgenmad tilsætter jeg vaniljepulver, kardemomme, stødt fedtfattig kakao og stødt ingefær.

OBS du kan godt lave dem glutenfri ved at anvende glutenfri havregryn.

Sunde vafler til morgenmad // sukkerfri

Ca. 6-8 vafler

Sunde vafler
2 bananer
2 æg, str. M/L
2 dl havregryn (anvend glutenfri havregryn, hvis den skal være glutenfri)
1 tsk kardemomme
1/2 dl mandelmælk (alm. mælk kan også anvendes)

Blend det hele sammen sammen, og lav vafler på et vaflejern.

Server dem med jordbær, granatæble eller lige det du ønsker 🙂

 

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nøddekage med blåbær og abrikos // Glutenfri og sukkerfri