Konfekt roulade med nougat og solbær

konfekt_roulade_1

Glædelig 12. december !!!
konfekt_roulade

Lidt mere konfekt! Det jeg elsker ved konfekt er, at jeg ofte åbner mine skabe og skuffer, også tryller jeg det frem jeg har at gøre godt med 😉 Du kan variere denne konfekt roulade som du selv ønsker.

Konfekt roulade med nougat og solbær:
150 g rå marcipan
50 g nougat
1 spsk frysetørrede solbør
1 tsk solbær støv (fra Mill & Mortar)
30 g hvid chokolade

Udrul marcipanen til en firkant, og smelt nougaten i microovnen og pensle den smeltede nougat ud på marcipanen. Drys med frysetørrede solbær og rul konfekt rouladen stramt sammen. Smelt den hvide chokolade i microovnen og kom den op i et cornet og lav nogle fine små “striber/buer” hen over rouladen, og pynt med solbær støv og lidt frysetørrede solbær.

konfekt_roulade_1konfekt_roulade_2
konfekt_roulade_3

GemGem

VISSKJUL Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.