Æblekage med æblechips // Efterårskampagne – NYT mel fra FINAX

æblekage kage æbler chips æblechipsEfteråret er over os, og FINAX lancerer et nyt produkt, nemlig kage hvedemel! Jeg har naturligvis leget med melet og tryllet en lækker efterårs æblekage med æblechips frem til jer. Kage hvedemelet kan købes i Netto uge 37 og I Bilka & Føtex fra uge 40 (blot til info). Kage hvedemel lanceres først i uge 40.

Æblekage er en god klassiker, som vi alle elsker og har en holdning til, men det gør ikke, at der ikke skal leges med udtrykket og smagen. Prøv også min æblekage med marcipan eller æbletærte.

Finax lancerer i uge 37 deres helt nye kageprodukt, KAGE HVEDEMEL, som har et mindre indehold af gluten, som er perfekt at bage med. Du kan bage tærter, snitter, småkager og andre kager, som faktisk ikke behøver al den gluten, som der er i normalt hvedemel. I må prøve det! Bare farven på emballagen – så er jeg helt solgt!

I kan læse meget mere om KAGE HVEDEMELET hos Finax.

Æblekage med æblechips

Til ca 12 personer

ÆBLEKAGE
100 g lyst rørsukker
100 g smør, blødt
2 æg, str. M/L
100 g rå marcipan
150 g FINAX Kage hvedemel
2 stk. bagepulver
3 æbler, revet i dejen
Pisk sukker og smør luftigt. Tilsæt æggene et ad gangen og giv hvert æg lidt røre tid. Riv marcipan og vend den i dejen. Sigt hvedemel og bagepulver, og vend det i dejen. Riv æblerne (to) med skræl ned i dejen, og vend det sammen. Hæld dejen op i en springform (22 cm i diameter) beklædt med bagepapir i bunden. Bag æblekagen ved 195 grader (175 grader varmluft) i ca. 35-40 min. Den skal være færdig bagt i midten, så tjek inden du tager den ud af ovnen. Lad kagen køle af i formen inden den frigøres og placeres på et kagefad.

ÆBLECHIPS
1 æble

Skær tynde skriver af æblet, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ovnen i ca. 1 time ved 120 grader (100 grader varmluft).

I ØVRIGT
2 dl piskefløde
rød skovsyrer

Piske fløden til en sprøjtefast flødeskum og hæld på sprøjtepose med en rund glat tylle.

Befri kagen fra formen ved hjælp af en lille kniv og placer kagen på et fad. Afsæt tre små perlerækker af flødeskum og pynt af med æblechips og skovsyrer.

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (2)
  1. Hvis man bager kanelsnegle f.eks. er det nye kage mel så også bedre til det eller skal det stadig være almindeligt hvedemel? 🙂

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.