Glutenfri rugbrødssnacks // Hampefrørugbrød med kakaonibs

glutenfri snacksrugbrød hampefrørugbrød hampefrøGlutenfri rugbrødssnacks aka hampefrørugbrød. Jeg elsker hampefrø, og da jeg var nede for at handle ind, faldt jeg over noget hampefrømel – det måtte naturligvis i kurven.

Jeg var selv ret glade ved mine proteinrugbrød med banan og kakaonibs, så jeg har taget udgangspunkt i den opskrift, og leget lidt. Disse smager meget mere af rugbrød og ikke mindst lidt rigere på protein.

Disse hampefrørugbrød har jeg spist med lidt smør på, uden noget, med ost og andet pålæg. Har taget dem med på farten og nyt dem til aftens maden. De er altså gode.

Glutenfri rugbrødssnacks // Hampefrørugbrød

ca. 10 mini rugbrød

50 g nødder (jeg anvendte mandelsplitter)
100 g hampefrømel (glutenfri)
2 store modne bananer
50 g hampefrø
50 g tørrede tranebær
40 g kakaonibs
2 æg, str. M/L
2 spsk honning

Blend nødder til mel i en minihakker. Blend hampefrømel og bananerne til mos. Rør alle ingredienser sammen i en skål, og kom dejen op i små muffinsforme af silikone. Bag rugbrødene i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 18-20 min. Lad dem køle af.

De kan sagtens fryses ned. Opbevares i en bøtte eller pose – kan holde sig i ca. 5-7 dage.

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (5)
 1. Hej.
  Tak for god inspiration til glutenfri, sukkerfri opskrifter. Må jeg spørge hvor du har købt Hampefrømel? Jeg synes ikke at jeg kan finde det nogle steder.

  1. Faldt over det i Netto i spotvarene. Ellers har helse forretningerne det eller måske andre forhandlere? Prøvet at søge på nettet? 😀

 2. De lyder lækre 🙂
  Hvornår kommer opskriften på den der makron-kage-snitter, du lagde op i din instagram story??? Den så virkelig lækker ud!

 3. Hej Ditte..
  Jeg synes det er så hyggeligt at følge med hos dig og dit univers?
  Vil lige hører hvor mange opskrifter din borger glutenfri??
  Min søn tåler ikk gluten så der blir kun bagt glutenfrit herhjemme?

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.