Kanelis med kirsebærkaramel og amarenakirsebær // Røreskål fra KitchenAid

Kanelis is kirsebærkaramel

Sponsoreret af Thuesen Jensen // KitchenAid

Hjemmelavet kanelis med kirsebærkaramel, amarenakirsebær og brunkager lavet i KitchAids nye is-røreskål. Nyt tilbehør til din røremaskine, som virkelig er smart. FORDI… den nye is-røreskål gør du slipper for flere køkkenmaskiner, men alene tilkøber tilbehør til din røremaskine. Altså en enkel lille skål, det går lige.

IS-RØRESKÅL 

Med denne skål kan du nu lave din is på kun 20-25 min. Dog vil jeg sige, at jeg anbefaler jeg at stille den færdigrørte is i fryseren, for at opnå den bedste konsistens. Is-røreskålen kunne være den perfekte julegave! I hvert fald hvis du spørger mig 😉 Du kan få den til kun 599,- hos Kop & Kande (normal pris 1099,-). Du kan finde den lige her (intet affiliatelink, blot en god service af mig 😉 )

PERFEKT IS TIL JUL

I denne søde juletid, hvor vi alle leder efter den perfekte og måske endda den nye dessert til vores mange gæster, kommer jeg her med mit bud, som blæste mine gæster bagover (bliver lige glad hver gang, jeg rammer noget magisk og jeg kan glæde mine gæster)! Denne kanelis med kirsebærkaramel og amarenakirsebær med knuste brunkager smager himmelsk og er en ny jule klassiker herhjemme! Håber du har lyst til at kaste dig ud i denne isdessert, og håber min lille video kan guide dig sammen med opskriften – glædelig jul og god bagning.

Kanelis med kirsebærkaramel og amarenakirsebær

Til 4 personer

KANELIS
1 god vaniljestang
1 dl lyst rørsukker
2 spsk stødt kanel
6 past. æggeblommer
3 dl piskefløde

Flæk vaniljestangen og skrab vaniljekornene ud og bland det med noget af sukkeret. Pisk vaniljesukker, sukker, kanel og æggeblommer til en luftig og creme æggesnaps. Tager tid (7-10 min). Pisk fløden til flødeskum og vend forsigtigt i æggeblandingen ad 2 omgange. Hæld isen op i din is-røremaskine fra KitchenAid. Lad isen kører i 20-25 min. Hæld herefter is op i 4 små skåle.

KIRSEBÆRKARAMEL
1/2 dåse færdigkogt kondenseret mælk
2 spsk amarenakirsebær sirup (lagen fra glasset)

Rør de to ingredienser sammen og rør lige meget kirsebærkaramel i hver portion kanelis.

IØVRIGT
Amarenakirsebær
Brunkager (både til pynt og knust i isen)

Dekorer med lidt amarenakirsebær og lidt knuste brunkager. Pynt en brunkage til hver skål til servicering.

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentar (1)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.