By Ditte Julie 3 år
22. august 2022

By Ditte Julie 3 år

I dag fylder min lille baby By Ditte Julie 3 år. Det er jo HELT VILDT!

Det har været den vildeste rejse helt fra start og til nu. Min lyserøde bageserie blev lanceret for 3 år siden med knap 50 produkter, og sådan da er vi kommet op på 200 produkter/varernr. Det har og er stadig den vildeste rejse. Jeg er så taknemmelig for den modtagelse By Ditte Julie fik den gang og stadig får. Jeg er så taknemmelig for at, Imerco den gang greb min idé og troede på mig og min idé for knap 4,5 år siden, hvor rejsen startede for alvor.

by Ditte Julie DNA farver

Her afslørede jeg nyheden og delte det hele med jer. Det var en kæmpe dag og så befriende endelig at få lov at dele det hele med jer.

By Ditte Julie idag

I dag er der mere end 200 By Ditte Julie produkter og det er næsten slet ikke til at fatte! Jeg ELSKER at se alle jeres kreationer, når I deler dem med mig på Instagram og sender dem i Vores Bageforum på Klub Ditte Julie. Jeg føler og mærker jeres begejstring for produkterne og formene, og det er seriøst den vildeste følelse – så TAK !!!

Tænk min kagerulle har vundet årets julegaveide 2020, og i 2021 var den nomineret til Årets Design Pris. Tillykke til os med fødselsdagen <3

Stelserie og bageserie by Ditte Julie

Se alle By Ditte Julie produkterne og shop dem hjem her.