Den ultimative tøselagkage med rabarber, pink og guld
25. februar 2017

Den ultimative tøselagkage med rabarber, pink og guld

PIGER, så er kagen til alle jer, som E L S K E R rosa og guld, som mig – eller i hvert fald bare glimmer! Den ultimative tøselagkage med rabarber, pink og guldstøv! Jeg har kastet min kagekærlighed på glaze og marcipanomslag, i nye toner – hvad synes I om det?  Marmoreret marcipan eller stampet marcipan, som her, er så smukt og dekorativt – synes jeg 🙂 Mit kagehjerte har en fest!

Jeg har stampet mit marcipanomslag med små tryk af fjer, og herefter penslet med guldstøv. Så har jeg lavet guldkrymmel af hvid chokolade og penslet blåbær med guldstøv, og dermed lavet små guldkugler. Pyntet af med orange skovsyrer, idet de er en smule mere rabarberfarvet og sarte end de søde skovsyrer er.

Kagen indeholder en nøddebund a la en christianshavnerkage med et strejf af lakrids, bagte rabarber med vanilje, en rabarbermousse og en yoghurtmousse yderst. Kagen har fået et lag rosafarvet glaze med lidt rosadust, et marcipanomslag i rosafarvet. Alt i alt den ultimative tøselagkage <3 !!

Opskriften på denne lækre lagkage finder I her, da det er den samme, som min lagkage til Blogly.

GemGem