Få historien om min rejse mod Ditte Julie 2.0
14. oktober 2021

Få historien om min rejse mod Ditte Julie 2.0

Det er længe siden, jeg sidst har skrevet så meget herinde. Det har ikke været et decideret bevidst valg, men bare lidt sådan det er blevet. Jeg deler måske bare generelt flere tanker osv. på min instagram profil nu end førhen.

Uanset hvad så har jeg den seneste tid haft sådan lyst til at skrive et indlæg til jer. Jeg har særligt tænkt på dette indlæg. Et indlæg hvor jeg vil fortælle lidt om min rejse frem til dittejulie.dk som det er i dag – mit helt nye site 🙌🏼

Begyndelsen

Jeg har læææænge drømt om at skabe et stort bagefællesskab. I den spæde start vidste jeg nok ikke helt hvordan, eller hvordan formatet skulle være, men jeg vidste bare, at det var noget jeg rigtig gerne ville. Som tiden gik, tænkte jeg mere og mere over det og udviklede videre på mine egne idéer. Jeg var stadig ikke helt i mål med, hvordan det hele skulle se ud, hvordan det præcis skulle fungere, hvad det skulle kunne osv. MEN så kom corona….

Corona var (ligesom for alle andre) en kæmpe mundfuld jeg skulle sluge og en kæmpe mundfuld, der i den grad ramte mig og min “lille” virksomhed. Pludselig kunne jeg ikke selv være herre over mit program, og jeg gik fra en total booket kalender med foredrag, events, arrangementer, som krævede vi var samlet, osv. til en total tom kalender og alle aftaler blev sat på pause i den nye uvished vi skulle ind i. Jeg vidste med det samme at jeg lynhurtigt skulle sadle om, hvis min virksomhed skulle overleve. Samtidig var alle folk hjemme i deres hjem og bagte derudad! Så det var jo oplagt, at nu skulle VORES bagefællesskab skabes.

Klub Ditte Julie

Mit team og jeg smøgede ærmerne op og knoklede for at få skabt Klub Ditte Julie. Et Klub Ditte Julie som på mange måder var dét, jeg længe havde drømt om, men som på nok lige så mange punkter IKKE var det jeg havde drømt om. Det hele gik stærkt og skulle gå stærkt, samtidig med at jeg langt fra tjente de penge, jeg plejede og havde brug for, for at klare mine udgifter. Så Klub Ditte Julie blev ikke helt som jeg havde drømt om. Men det blev skabt og vi fik sammen taget første skridt ind i VORES bagefællesskab.

Klub Ditte Julie i sine første klæder startede i sommeren 2020 og en masse medlemmer har været med lige siden da. Klub Ditte Julie er et opskriftsunivers, det er stedet for online bagekurser, er stedet for små how to videoer på diverse teknikker og ikke mindst stedet, hvor vi alle kan spare med hinanden.

Jeg har en kæmpe passion/vision om, at skabe bageglæde. Skabe nærvær og hygge – det er personligt noget bagværket har hjulpet mig med. Sammen kan vi løfte hinanden, give inspiration og sprede en masse kageglæde! Visionen ligger også i, at jeg gerne vil skabe en større bageforståelse og inspiration til min bageserie By Ditte Julie.

Klub Ditte Julie flytter

Lidt mere end et år efter Klub Ditte Julies lancering skulle Klub Ditte Julie flytte. Klub Ditte Julie skulle nemlig ikke længere have hjemme på klubdittejulie.dk men skulle nu være en del af dittejulie.dk. Dittejulie.dk har altid været min blog, men i dag er dittejulie.dk både min blog, det er Klub Ditte Julie og min webshop. ALT SAMLET PÅ ET SITE. Det har været min store drøm længe – og nu er det endelig sket. 

1/10 lancerede mit team og jeg det nye dittejulie.dk – DITTEJULIE.DK 2.0.

Ikke nok med at Klub Ditte Julie er flyttet, klubben er også blevet udvidet og udviklet så det den dag i dag, er det jeg altid har drømt om. En masse nye opskrifter er kommet til, nye videoer, nye funktioner og nye gæster. Alt sammen for at skabe VORES bagefællesskab sammen med jer.

Klub Ditte Julie har fået det design, som jeg synes matcher min DNA og dét, jeg føler repræsenterer mit univers. Derudover har Klubben fået nogle ekstra tiltag, som jeg virkelig drømte om fra starten af; at flytte vores facebookside ind i Klub Ditte Julie, så vi ikke skal rundt på forskellige sider, men blot være logget ind et sted. Du kan nemlig dele billeder og stille spørgsmål i VORES BAGEFORUM på Klubben. Der er mange flere muligheder, og jeg håber du har lyst til at være en del af os :).