Filmdage i Klub Ditte Julie
27. maj 2022

Filmdage i Klub Ditte Julie

Og vupti… Sådan fløj to dage afsted hurtigere end jeg kunne blinke med øjnene. De sidste to dage er nemlig gået med at filme til Klub Ditte Julie. Vi har i alt fået filmet 3 nye bagekurser, 7 nye how to videoer og et par annoncevideoer. Og med sådan et program skal dagene selvfølgelig også flyve afsted!?

Nye Bagekuser på Klub Ditte Julie

I er mange der har efterspurgt flere fødselsdagslagkager, så denne her omgang filmdage er blandt andet gået med at filme et online bagekursus på en vaskeægte fødselsdagslagkage. Jeg har valgt at lave en klassisk lagkage lige efter min smag – klassiske vaniljebunde, vaniljecreme og en masse, friske jordbær og hindbær. Ditte Julies fødselsdagslagkage.

Ditte Julies Fødselsdagslagkage

Derudover nåede vi også endnu en lagkage. I dette bagekursus var fokus helt klar smørcreme. Smørcreme kan dele vandene en smule både i forhold til navn, smag osv. Jeg laver næsten altid smørcreme med chokolade, så det rent faktisk også smager godt. Derudover er smørcreme også utrolig “nemt” at arbejde med og kan gøre de fleste kager helt skarpe at se på – det kræver bare liiiige den rigtige teknik 😉 Og dén teknik giver jeg altså i et af de kommene bagekurser på Klub Ditte Julie. Jeg har lavet en lyserød bærlagkage med smørcreme i forskellige farver og en cremet bærganache på toppen.

Lyserød lagkage med frosting og bær

Jeg håber, at alle tre nye bagekurser er klar til alle Klub Ditte Julie medlemmer indenfor de første uger af juni. Jeg skal selvfølgelig nok dele så snart de er klar.

Hektiske men gode og effektive dage

Jeg sætter altid barren højt for disse filmdage. Det gør jeg af flere grunde, men blandt andet fordi jeg altid har så mange idéer og nye videoer, jeg bare gerne vil have ind på klubben. Det er både godt og skidt. Vi sørger sammen for at lægge en effektiv og gennemarbejdet plan, så vi når mest muligt – og vi når meget, rigtig MEGET faktisk. Men pyh hvor er det også nogle hårde dage. Jeg er på, på en hel anden måde end når jeg “bare” er i køkkenet selv. Når vi filmer, skal der være smil på, jeg skal huske at forklare, hvad jeg går osv. Men når jeg i sidste ende ser de færdige resultater bliver jeg altid super glad og super stolt over, hvor meget jeg har nået.

Jeg glæder mig til at vise jer de nye videoer. Knus.

Ditte Julie med bærlagkage