Smørcreme

1 portion

At mestre en god smørcreme er altså en god teknik at have på rygraden.

Denne opskrift er på en klassisk smørcreme på hvid chokolade.

Se med i videoen, hvor jeg guider dig gennem teknikken bag en god smørcreme, der ikke skiller.

Ingredienser

HVID CHOKOLADE SMØRCREME

400 g god hvid chokolade
300 g smør, blødt
4,5 dl flormelis
1 tsk vaniljepulver
300 g neutral flødeost 

Fremgangsmåde Udskriv

1
HVID CHOKOLADE SMØRCREME

Smelt chokolade i en mikrobølgeovn eller over et vandbad. Pisk kort smør. Tilsæt flormelis og vanilje og pisk videre til en lys og cremet masse. Pisk flødeosten i smørblandingen. Pisk kun lige akkurat, til den er ensartet – ellers piskes flødeosten i stykker, og cremen vil blive lind. 

Når chokoladen er smeltet og kølet en smule, tilsættes den til smørcremen og det vendes forsigtigt sammen.