Fødselsdagslagkage med spiselige blomster
12. juli 2017

Fødselsdagslagkage med spiselige blomster

12 personer

Ingredienser

FØDSELSDAGSLAGKAGE MED GLAZE, MARCIPAN OG SPISELIGE BLOMSTER

Opskriften finder i her – for selve indholdet.

Spiselige guleblomster er anvendt til pynt.

Fødselsdagslagkage med spiselige blomster

I skal ikke snydes for min fødselsdagslagkage – som jeg havde pyntet med spiselige blomster fra min egen have. Min fødselsdagslagkage er lavet på samme måde, som min Glaze lagkage med rabarber, lakrids og yoghurtmousse. Særligt, når det kommer til teknikken omkring glaze. 

Hemmeligheden er dog, at jeg ikke kan give jer opskriften på selve indholdet i min fødselsdagslagkage, da den faktisk smagsmæssigt indeholder første prøvekage på vores bryllupskage. Jep, alle mine veninder blev lige testpersoner for først prøvning. Hele kagen blev nærmest spist, og alle synes den var helt fantastisk. Dog var jeg selv lidt kritisk omkring nogle få ting – så endnu en kage skal bages inden længe!

Jeg synes I skulle se kagen, så den kunne inspirere jer, til at lave en skøn fødselsdagslagkage med det fineste tal på toppen lavet af spiselige blomster.

Bonusinfo : så kan jeg fortælle, at jeg havde den dejligste fødselsdag sammen med mine veninder. Jeg havde lavet rigtig lækkert mad – hjemmelavet sushi og friske forårsruller. En af mine dejlige veninder havde lavet en sang (en fræk en af slagsen), og jeg havde lavet en hyggelig leg til middagen. Jeg blev møghammerende teenagesfuld – så pinligt…!! Som i alt alt for dum fuld, som i jeg nærmest intet kan huske fra natten, som i – det er bare ikke OKAY !!

Nu står den på træning og ro på inden vores bryllupsdag, som kun er om 9 uger.

GemGem