Forårsnyheder i By Ditte Julie 2022 – se alle nyhederne
18. februar 2022

Forårsnyheder i By Ditte Julie 2022 – se alle nyhederne

Aaaaarrgghh..! Jeg har glædet mig så utrolig meget til at dele disse nyheder med jer!

Processen fra idé til et færdigt produkt er enorm lang, og jeg må intet vise undervejs – hvilket virkelig er svært for mig..! For jeg vil bare så gerne have jer med på rejsen, dele med jer og selvfølgelig vise jer de magiske produkter.

De allerførste idéer til By Ditte Julie blev skabt i frustration over mine mega-fyldte køkkenskabe og -skuffer. Det var blandt andet sådan min kagerulle med afstands- og skæreskiver opstod.

Justerbar kagerulle fra By Ditte Julie

Når jeg fx skulle bage fastelavnsboller (eller alt muligt andet i den dur), så skulle jeg bruge en kagerulle, et målebånd og et pizzahjul. 3 redskaber! Det tænkte jeg ikke kunne være rigtigt. Og sådan opstod idéen til kagerullen i By Ditte Julie med afstandsmålere og tilhørende skæreskiver. Det jeg prøver at sige er, at det altid har været mit udgangspunkt at skabe multifunktionelle bageredskaber.

Og dét har i den grad også været i fokus ved denne omgang af produkter. Alle er det produkter, der har taget ekstra lang tid om at blive en realitet fordi, der skulle testes, ændres, udvikles, testes, testes, og ja, testes lidt mere. Alt sammen for at kunne præsentere nogle virkelig magiske kage- og bageredskaber, som I forhåbentlig vil elske i jeres køkkener!

Nyheder 2022

Flødebolleforme, glat og riller, 6 stk.

Jeg har længe selv støbt flødeboller i mine små portionsanrettede silikoneforme (kugler, bobler, kvadrater). Det kan lade sig gøre, men det kræver så utrolig meget snilde. Derfor har det også været et kæmpe ønske for mig at få skabt flødebolleforme af en anden silikone – en blødere og dermed mere medgørlig silikone. En flødebolleform som gør det nemt for DIG at lave hjemmelavede flødeboller!

Men tilbage til multifunktionalitet. De her flødeboller kan selvfølgelig også bruges i andre sammenhæng. Jeg har selv brugt dem til at lave ispinde i, isdesserter, desserter som panna cotta, diverse mousser, kiksekager og meget mere. Der er altså et hav af muligheder i de her flødebolleforme. De er geniale til anderledes petit fours til sommerens fester og selvfølgelig hjemmelavede flødeboller til søndagshyggen.

Silikoneform til hjemmelavede flødeboller og lyserøde flødeboller

Små silikoneforme (4 cm i diameter), 9 stk.

De her små silikoneforme er magiske til diverse fester og kommensammener, hvor gæsterne skal mødes af et overdådigt velkomst- eller kagebord fyldt med små portionsanretninger. Silikoneformene er nemlig i en størrelse, der gør det nemt at snuppe i en enkelt bid.

Bageformen kan bruges til at bage i, dog vil jeg anbefale den til bagværk, der ikke hæver som fx kransekager, mazarinbunde og lignende. Du kan også bruge formen til mousser, is, fyldte chokolader osv. Jeg selv har også brugt den til forskellige bager-klassikere så som studenterbrød, træstammer, makronsnitter osv.

Så skal du fejre noget med et brag af en sommerfest som et studentergilde, bryllup, barnedåb, jubilæum eller andet, så er denne form perfekt.

Små cookie is sandwich på By Ditte Julie fad

Store silikoneforme (9 cm i diameter), 6 stk.

Den her silikoneform er jeg SÅ glad for – hold op, hvor har jeg mange gange haft lyst til at fortælle jer om den. Hver gang jeg har bagt højsnegle har i spurgt “hvad bager du dem i?”. Alt jeg har kunne svare var høje kageringe (som jeg også brugte før i tiden). Men de høje kageringe er altså bare ikke optimale, hvis I spørger mig. Fyldet flyder simpelthent ud, når det varmes under bagningen. Og derudover så er de så pokkers svære at gøre rene igen bagefter. Så det skulle der selvfølgelig laves om på med en ny “højsnegleform” i By Ditte Julie!

Bag dine kanelsnegle, pizzasnegle, kardemommesnurrer osv. i de her bageforme og undgå at alt det lækre (læs: smørret og remoncen) ryger ud under bagningen.

Formene kan anvendes til alt bagværk, snegle, boller, minibrød osv, men også til mindre moussekager, mini skærekager, små lagkagebunde og meget mere.

Silikoneform til at bage snegle og andet bagværk med kanelsnegle

Isforme, riller og bobler, 4 stk.

Jeg elsker at lave – og selvfølgelig spise – hjemmelavet is. Jeg har dog længe været træt over, at rigtig mange isforme til ispinde kun har én pæn side. Derfor har jeg designet to isforme, hvor begge sider er pæne og dekorative. Jeg har designet en form med de klassiske By Ditte Julie bobler samt en med riller. Formene er samtidig designet med en lille tip til at holde selve ispinden, så den forbliver lige i, mens isen fryser.

Formene kan selvsagt bruges til at lave sommerlige og hjemmelavede is. Men de kan altså også bruges til en masse andet i køkkenet – diverse chokoladebarer (fx klassikerne mars, bounty, twix osv), kiksekager, mousser og meget mere.

Silikoneform til ispinde med bobler og bæris

 

Chokoladeform, påskeæg, 16 stk.

Ingen påske uden hjemmelavede påskeæg vel!? Selvfølgelig skulle der tilføjes en chokoladeform til små mini påskeæg til samlingen af chokoladeforme i By Ditte Julie.

Påskeæg i guld og rosa på fad fra By Ditte Julie

Nyhederne lanceres meget snart og forhandles hos Imerco til den tid. Lige nu er jeg i køkkenet og udvikler en masse opskrifter til hver af de nye forme, så du kan få en masse inspiration! Alle opskrifterne kommer på Klub Ditte Julie.