Glutenfri rugbrødssnacks // Hampefrørugbrød med kakaonibs
26. september 2017

Glutenfri rugbrødssnacks // Hampefrørugbrød med kakaonibs

Glutenfri
Sukkerfri
10 mini rugbrød

Ingredienser

Glutenfri rugbrødssnacks // Hampefrørugbrød

50 g nødder (jeg anvendte mandelsplitter)
100 g hampefrømel (glutenfri)
2 store modne bananer
50 g hampefrø
50 g tørrede tranebær
40 g kakaonibs
2 æg, str. M/L
2 spsk honning

Fremgangsmåde Udskriv

1
Glutenfri rugbrødssnacks // Hampefrørugbrød

Blend nødder til mel i en minihakker. Blend hampefrømel og bananerne til mos. Rør alle ingredienser sammen i en skål, og kom dejen op i små muffinsforme af silikone. Bag rugbrødene i ovnen ved 180 grader varmluft i 18-20 minutter. Lad dem køle af.

De kan sagtens fryses ned. Opbevares i en bøtte eller pose – kan holde sig i 5-7 dage.

Glutenfri rugbrødssnacks

Glutenfri rugbrødssnacks aka hampefrørugbrød. Jeg elsker hampefrø, og da jeg var nede for at handle ind, faldt jeg over noget hampefrømel – det måtte naturligvis i kurven.

Jeg var selv ret glade ved mine proteinrugbrød med banan og kakaonibs, så jeg har taget udgangspunkt i den opskrift, og leget lidt. Disse smager meget mere af rugbrød og ikke mindst lidt rigere på protein.

Disse hampefrørugbrød har jeg spist med lidt smør på, uden noget, med ost og andet pålæg. Har taget dem med på farten og nyt dem til aftens maden. De er altså gode.

glutenfri snacksrugbrød hampefrørugbrød hampefrø

GemGem