Hvad vil I bage sammen med mig ? // Bagekursus
26. februar 2018

Hvad vil I bage sammen med mig ? // Bagekursus

Jeg skal igang med at planlægge nye bagekurser for efteråret og jeg vil naturligvis gerne strikke det helt rigtige bagekursus sammen. Derfor har jeg brug for din hjælp.

Jeg har lavet tærtekurser med moussebomber, lagkagekurser med glaze, chokoladetærtekurser, chokoladekurser og cheesecakekurser med glaze. Ville nødig lave det samme, med mindre der er stor efterspørgsel på det.

Skærmbillede 2017-02-12 kl. 21.30.30

Hvis du skulle på et ØNSKE- eller DRØMME-bagekursus med mig, hvad skulle vi så bage? Kom glad med jeres ønsker i kommentarfeltet.

Jeres ønsker kan blive til virkelighed, for jeg laver et eller to bagekurser til efteråret udfra dine/jeres ønsker. Disse kurser er nemlig til for dig.

Håber du vil hjælpe mig 🙂 !! TAK og håber vi ses i løbet af foråret eller til efteråret på et af mine bagekurser. Har du ikke tilmeldt dig mine bagekurser for foråret, kan det nås endnu. Jeg afholder et cheesecakekursus og et chokoladetærtekursus.

Skærmbillede 2017-02-12 kl. 21.30.12

 

GemGem