Juletræstammer
16. december 2016

Juletræstammer

ca. 12 styk

Ingredienser

Rød overtræksmarcipan

200 g rå marcipan
65 g flormelis
20 g glukose sirup
Rød pastafarve

I øvrigt

ca. 70-100 g nougat skåret i stave
100 g overtrækschokolade
Evt. frysetørrede hindbær

Fremgangsmåde Udskriv

1
Rød overtræksmarcipan

Ælt det hele sammen og kom det i en plasticpose og kom på køl i ca. 30 min.
Udrul marcipan til en lang pølse (rektangel) og kom nougat i midten og fold marcipan ind over nougaten, så tril rund. Skær 12 lige store stykker, og smelt chokoladen over vandbad eller i mikrobølgeovnen. Dyp enderne i chokoladen. Vær evt. kreativ og pynt med frysetørrede hindbær.

Glædelig 16. december !!

Lækre små juletrætammer, som kan bruges som værtindegave eller nyde selv. Mums de er gode og enkelte! 🙂 juletræstammer_1