Konfekt roulade med nougat og solbær
12. december 2016

Konfekt roulade med nougat og solbær

Ca. 10 personer

Ingredienser

Konfekt roulade med nougat og solbær

150 g rå marcipan
50 g nougat
1 spsk frysetørrede solbør
1 tsk solbær støv (fra Mill & Mortar)
30 g hvid chokolade

Fremgangsmåde Udskriv

1
Konfekt roulade med nougat og solbær

Udrul marcipanen til en firkant, og smelt nougaten i microovnen og pensle den smeltede nougat ud på marcipanen. Drys med frysetørrede solbær og rul konfekt rouladen stramt sammen. Smelt den hvide chokolade i microovnen og kom den op i et cornet og lav nogle fine små “striber/buer” hen over rouladen, og pynt med solbær støv og lidt frysetørrede solbær.

Glædelig 12. december !!

Lidt mere konfekt! Det jeg elsker ved konfekt er, at jeg ofte åbner mine skabe og skuffer, også tryller jeg det frem jeg har at gøre godt med 😉 Du kan variere denne konfekt roulade som du selv ønsker.

konfekt_roulade_1
konfekt_roulade_3