Ny sæson af Den store bagedyst ….
4. oktober 2017

Ny sæson af Den store bagedyst ….

I aften ruller en ny sæson af Den store bagedyst over skærmen kl. 20.00 på DR1, og der sidder 10 nye deltagere med deres familier og venner, og venter spændt på at få skudt gang i en ny sæson, og alle os andre 😉

Jeg føler virkelig med dem! Man er så vanvittig spændt. Endelig kan man snakke om det man har holdt hemmeligt lige siden januar/februar. Endelig kan man begynde at vise omverden, hvad man kan og hvad man har gennemgået. Der vil komme så meget fokus på én fra alle medier, blade, TV, presse og befolkningen, ander vil begynde at få en holdning og mening til dem, de vil blive genkendt på gader og stræder. Al ting vendes på hoved i en kort periode!

Nyd den tiden !!! Den er meget speciel og helt fantastisk. Vær stolte af, hvad I kan og har gennemgået. Det er åndsvagt hårdt at lave Den store bagedyst, men også det sjoveste EVER!!!

Drømme før og efter den store bagedyst…..

Men jeg bliver også nød til at sige, at jeg møder mange kommentarer og bemærkninger fra folk der drømmer om at deltage, eller er valgt fra ved casting eller tidligere deltagere, idet mange ansøger om at komme med i Den store bagedyst for at tage et karriereskifte, blive set eller en drøm om der skal ske noget helt nyt i ens liv. Der må jeg bare lige skuffe jer en lille smule, for det kan bagedysten ikke hjælpe med. I hvert fald ikke uden ubeskriveligt hårdt arbejde.

Derimod kan bagedysten hjælpe dig til at finde dig selv, og finde ud af, hvad du kan vil og kan her i livet, og måske hvem du er! I Den store bagedyst bliver man stillet så umenneskelige mange spørgsmål “hvordan har du det”, “hvorfor føler du det”, “levede du op til dine egne forventninger”, “er du tilfreds” mv. Alle disse HV-ord gør man begynder at tænker over mange ting i livet, du er konstant i konkurrence med dig selv og dine egne evner samt dem i teltet, hvilket gør du opdager nye sider af sige selv og bliver bevidst om nogle ting – det ændrede i hvert fald ALT for mig!

Jeg begyndte at overveje mit liv og mine drømme her i livet. Jeg brændte for at være mere kreativ, og den drøm skulle føres ud i livet – koste hvad det koste vil! Bagedysten havde givet mig en glæde og lyst til at realisere denne drøm. OKAY – ingen tvivl om, at det hjalp at blive set af 1,5-1,7. mio mennesker på skærmen, men det er ikke bagedystens skyld jeg står idag og kan kalde mig iværksætter og selvstændig, men derimod ben hårdt arbejde i flere år, og en ubeskrivelig vilje og drivkræft!

Jeg arbejder langt mere en 40 timer om ugen, og knokler fra morgen til aften for mine drømme og mine mål. Det er benhårdt arbejde, også selvom det ser fantastisk ud og hyggeligt ud på sidelinien, men DET ER DET OGSÅ. Glæden ved det jeg laver er fantastisk, men også HÅRDT!!! Og det kan bagedysten ikke hjælpe med. Jeg er LYKKELIG hver dag, for det valg jeg har taget, men det er heller ikke uden bekymringer. Det har krævet meget på familiefronten, Marck og jeg bliver nød til at vende mange ting og det kræver hans opbakning 110%! Jeg har aldrig været gladere, men jeg er også møg træt, da jeg arbejder hele tiden (hvilket er helt normalt for alle selvstændige, særligt i starten).

God vind til de 10 nye deltagere

Jeg vil derfor sige til de nye deltagere. I skal NYDE tiden lige nu. Endelig kommer jeres oplevelser ud til alle os andre. Nyd opmærksomheden og vær stolt uanset hvad. Til jer, som gerne vil deltage og tror I kan leve af det bagefter. Lad vær med at have de tanker, når I tilmelder jer! Tilmeld jer fordi det er en passion og en drøm at være med og brug oplevelsen/rejsen til det I vil, men lad være med at tro den gør I kan leve af det bagefter. Det er noget helt andet der gør I kan leve af jeres drømme.

JEG GLÆDER MIG TIL KL. 20.00 i aften !!!! Alt held og lykke til alle de nye deltager.

Har du lyst kan du stadig læse min DAGBOG fra mit program 1, hvor jeg vandt den hemmelige udfordring og blev mesterbager – fantastisk start 😀

GemGem