Nye eventyr med Olympus – ambassadør
2. marts 2017

Nye eventyr med Olympus – ambassadør

Olympus

Endnu et eventyr skal begynde – denne gang sammen med Olympus familien!

For nogle måneder siden starter jeg en lille rejse med Olympus. Jeg stod og skulle bruge et kamera, som kunne tage vanvittig gode billeder af mine kager, men faktisk også at mine børn, til events mv. Jeg har altid brugt min Iphone, men manglede lige det rigtige kamera, men det som har afholdt mig fra tidligere at have sådan et kamera og en Iphone er faktisk, at jeg tænkte det var så bøvlet med overførsel mv. også kunne man ikke lige have det på telefonen med det samme mv. MEN mit kamera kan kobles til min telefon via Wi-Fi på 2 sek. også kan jeg via en app på min telefon have alle billederne med det samme! KÆMPE FAN!!!

Jeg stod også og skulle bruge et kamera jeg kunne filme med, idet jeg ønskede og sparke gang i min YouTube kanal, som tidligere har været filmet med min Iphone – heller ikke holdbart 🙂

Da jeg første gang kom i kontakt med Olympus, og vi talte om et ambassadørskab kunne jeg mærke deres passion for produkterne og deres glæde i, at arbejde sammen med andre. Lige mig – men den måde de tager os ambassadører med på en rejse er fantastisk – jeg lærer også en hel masse, win win!! De har sådan en skøn lille kamerafamilie, som jeg er sindssygt stolt af at være blevet en del af!! Ved bare det bliver en spændende rejse.

Olympus og jeg har sammen sat en kampagne op, som gør du kan få mulighed for at købe mit kamera, optiker, taske mv. til en vildt god pris 😉 Kampagnen starter meget snart – og det vil I høre meget mere om.!

Skærmbillede 2017-03-01 kl. 09.37.37

Læs mere:

Nyt kageeventyr lander i din postkasse

Den Store Bagedyst 2015

Bagekursus // København og Vejle

Nye bagekurser – denne gang med Liv Martine

Også en del af jobbet

GemGem