30. juli 2017

Sunde pandekager // sund morgenmad // pandekager

pandekager sukkerfri morgenmadHerhjemme elsker vi (læs: jeg) at gøre lidt ud af vores morgenmad. Sunde pandekager for hele familien er et kæmpe hit! Elsker SUND morgen og en god start på dagen, hvor jeg føler mig mæt i flere timer. Disse sunde pandekager skal meget snart laves igen!

Efter jeg er begyndt at træne sammen med Gustav og følge hans kostprogram, leger jeg ekstra meget med vores morgenmad. Jeg har nemlig fundet ud af, at jeg kan få en masse gode ting i mine børn på denne måde. Jeg kan snige nødder, proteiner, HUSK mv. i den uden de beklager sig! De bruger også meget energi og de har om nogen brug for en god start på dagen.

Dog vil jeg sige mine bananpandekager hitter allermest! Konsistensen på dem er meget børnevenlig – men formen på disse sunde pandekager hittede virkelig også (!) 😀 Albert har godkendt dem!!

Sunde pandekager // Sukkerfri

Pandekager til 2 personer.

100 g havregryn (blendet til mel)
1 dl skyr (gerne en flydende skyr)
2 dl mandelmælk (alm. skummemælk kan anvendes)
3 æg, str. M/L
1 nip salt
1 tsk kardemomme
2 nip CAKE FACTOR (kan undlades, men har du mit kagekrydderi, skal du bruge det)

Pisk alle ingredienser sammen. Lav pandekager på en varm pande (jeg anvender kokosolie til at stege i).

Spis dine pandekager med friske frugt/bær, lidt skyr eller en god peanutbutter.

GemGem