Vaniljekranse – spiseligt bordpynt
10. december 2016

Vaniljekranse – spiseligt bordpynt

Opskriftern på vaniljekransene finder du her.

VANILJEKRANSE

80 g mandler uden hinde
100 g kage hvedemel
180 g lyst rørsukker
2 tsk vaniljepasta
200 g smør, blødt
1 æg, str. M/L
ca. 150 g kage hvedemel

i øvrigt

Herudover skal du bruge
50 g ren rå marcipan
lidt grøn og rød pastafarve

Fremgangsmåde Udskriv

1
Vaniljekranse

Blend mandler fint sammen med (100 g) mel. Ælt sukker, vanilje og smør i en skål. Tilsæt æg. Tilsæt mandelmel og ælt godt. Tilsæt herefter (ca. 150 g) mel lidt efter lidt til du har en glat og ensartet dej.

Kom dejen i en sprøjtepose fra By Ditte Julie med adapter og tylle. Start evt. med en smule af dejen og fyld op med dej undervejs. Sprøjt 25-30 vaniljekranse på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag vaniljekransene ved 180 grader varmluft i 10-15 minutter. De skal være gyldne i farven.

2
I øvrigt

Del marcipan i to og indfarv hver del. Tril kugler af den røde og form blomster/blade af den grønne. Pynt kagen.

Jeg er tilbage på min egen youtube kanal 🙂 Weehuuu!!! Øvelse gør mester, men jeg havde nogle julevideoer jeg rigtig gerne ville ud med.. Jeg synes disse vaniljekranse bliver super søde og dekorative på julebordet eller som julesnack. Hvem kan ikke lige spiseligt bordpynt….

skaermbillede-2016-12-10-kl-09-28-46