Sunde amerikanske pandekager med chokolade // luksus morgenmad

sunde bananpandekager chokoladeSunde amerikanske pandekager med chokolade inspireret fra mine bananpandekager. Mine bananpandekager er blevet en fast del af vores morgenmad herhjemme. Men disse sunde amerikanske pandekager med chokolade de er lige steppet op!

Disse sunde amerikanske pandekager med chokolade er ikke kun en god morgenmad, men også gode til madpakken! Karla elsker at få sådan en med som snack sidst på dagen. Jeg gemmer derfor altid en pandekage til Karlas madpakke.

Der er så meget fokus på børns madpakker disse dage grundet skole start, men alle os mødre med børnehavebørn, vi står også og smør den ene madpakke efter den anden – eller det gør vi i hvert fald (læs: mest Marck herhjemme).

Disse pandekager er et hit og de er godkendt, fordi de er sunde 🙂

I må også prøve mine sunde bananpandekager, sunde pandekager og sunde vafler.

SUNDE AMERIKANSKE PANDEKAGER MED CHOKOLADE

Det kan gøres helt enkelt (grundprincip) – er du glutenallergier kan du anvende glutenfri havregryn.

1 banan
1 æg, str. M/L
1 dl havregryn
1 spsk chokoladesmør/nutellla fra Easis

Mos/blend det hele sammen. Lav ca. 4 små pandekager. Lad dem stege kort, og placer en lille klat nutella i midten af pandekagen, og kom lidt ekstra dej ovenpå, sådan så nutellaen pakkes ind i dej. Vend pandekagen og steg dem færdige. Ca. 2 min på hver side.

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (2)
    1. Har jeg ikke lige tænkt, fordi jeg synes den er så hurtigt at lave om morgen. Tænker bananerne bliver godt brune? Men ellers tænker jeg godt du kan.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.