Juleblondie med tranebær og blåbær

Reklame for Greengate

Er I klar til julehyggen? Dét er jeg. Og derfor har jeg bagt en julet blondie – også kendt som hvid brownie – med tranebær, blåbær og masser af julesmag. Selvfølgelig serveret på Greengates julehyggelige service.

Juleblondie med tranebaer

Den ultimative julehygge finder man nemmest, efter min mening, når man har god tid til hjemmebag og familiehygge. Og det er ligepræcis det, Greengate dækker op til med det her fine stel. Det indbyder til (jule)hygge ved spisebordet med stearinlys, julemusik og varm drikkelse i koppen.

Stellet er en blanding af serien Fiona og Alice, og som jeg har nævnt så mange gange før, så synes jeg, at én af de mange charmer ved netop Greengate er, at man kan blande serierne på kryds og på tværs. Så længe, der er noget, der går igen – her er det f.eks. den blå farve. Man kan skabe sit helt eget Greengate-univers, og sætte sig eget præg på borddækningen ved at blande lige de serier, man selv synes er flottest.

blomstrede forklaede
blondie julekage

HVID BROWNIE // BLONDIE
90 g smør
90 g god hvid chokolade
2 æg, str. M/L
50 g lyst rørsukker
75 g kage hvedemel
1 tsk cake factor
En knivspids salt
50 g tørrede tranebær
30 g mandelsplitter
150-200 g friske blåbær
rosafarvet guldstøv

Smelt smør og hvid chokolade sammen i en tykbundet gryde. Pisk æggene og sukker lyst og luftigt. Vend forsigtigt smørblandingen i æggesnapsen og sigt herefter mel, salt og cake factor i, og vend det forsigtigt sammen. Hak tranebærrene og vend dem i dejen sammen med mandelsplitterne. Hæld dejen i en 4 små forme (7-9 cm i diameter) og bag dem ved 180 grader varmluft i ca. 10-15 min. Lad dem køle helt af. Pynt dem med blåbær og rosastøv.

julekage greengate
DEL
VISSKJUL Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.