Grøn smoothie med power blender
21. juli 2018

Grøn smoothie med power blender

1 stort glas eller 2 små

Ingredienser

Smoothie

1 banan
1 håndfuld frisk spinat
2 kiwi
2 spsk skyr
1 dl soya drik, mandel drik, havre drik eller alm. mælk
(evt. 1 scoop protein (hvis du ønsker den som en proteinsmoothies)

Fremgangsmåde Udskriv

1
Smoothie

Kom alle ingredienser op i blenderen og blend det hele til en glat smoothie.

Grøn smoothie med KitchenAid

Som mange af jer ved samarbejder jeg med KitchenAid og jeg har et stort kærlighedsforhold til deres produkter. Et samarbejde jeg er stolt af. KitchenAid har en alm. blender og deres nye power plus blender, som også kan varme. Jeg er kæmpe fan – den har den vildeste motor og der er ikke det, som den ikke kan blende. En grøn smoothie eller generelt smoothies er barnemad for den vilde maskine.

Den bedste blender jeg til dato har haft!

Reklame for KitchenAid

BEDST I TEST

KitchenAid Power Plus Blender vandt bedst i test 2018 i TÆNK. Hvilket jeg virkelig godt kan forstå!

Lidt om maskinen:

KitchenAids power plus blender er markedets mest kraftfulde blender. Blenderen har en eksklusiv opvarmningsfunktion, så du både kan blende og opvarme suppe på kun 5 minutter. Forudindstillede blend-programmer gør det nemt at lave smoothies, saft og supper med den rette konsistens.

  • Formstøbt metalbase i høj kvalitet. Robust, stabil, solid og nem at rengøre.
  • Effektiv motor med 3,5 HK topydelse. Blender hurtigt og effektivt hårde ingredienser, fx frossen frugt og fiberholdige, næringsrige grøntsager med et perfekt resultat.
  • De asymmetriske knivblade på 3 mm blender fra fire forskellige vinkler og trækker selv de største og hårdeste ingredienser ind i blenderhvirvelstrømmen.
  • Fire forudindstillede Adapti-blend-programmer: Smoothies, saft, supper og selvrensningscyklus. Giver de ønskede resultater og konsistenser.
  • Glas uden BPA på 2,6 L med termostyring, der blender og opvarmer suppe på kun 5 minutter og bevarer temperaturer længere. Tåler opvaskemaskine.
  • 11 variable hastigheder og Pulse-funktion. Præcisionsstyreknappen giver konstant, variabel hastighedsstyring fra 1 til 11 (lav til høj hastighed), så alle opskrifter er mulige.
  • Unik nedstopper med fleksibel kant til at skubbe ingredienserne ned i blenderhvirvelstrømmen.
  • Test af blenderens faktiske udgangseffekt ved knivbladet med et dynamometer viser, at blenderens kraftige motor og avancerede motorkontrol producerer mere effekt end de førende konkurrenter.

Flere smoothie opskrifter:

Smoothie med chiagrød, banan og bær

Protein smoothies – lækre opskrifter

Mættende smoothie med hindbær

Grøn smoothie med spirulina og mynte