Hvad skal min E-bog hedde?
14. juli 2018

Hvad skal min E-bog hedde?

Kære dig!

Jeg har brug for din hjælp. Jeg kan virkelig ikke finde ud af, hvad min kommende E-bog skal hedde? Som du måske ved er det en E-bog om sukkerfrie og glutenfrie kager, snacks, tærter, m.fl.

Måske jeg lige skulle fortælle lidt om bogen:

  • Bogen vil være delt op i mindre emner, så som morgenmad, snacks til farten, madpakken eller aftensnacken, smoothies, tærter og kager.
  • Alle opskrifter i bogen er glutenfri, sukkerfri og nogle af dem er veganske og/ellers oplysninger jeg om et vegansk alternativ, hvis jeg har anvendt smør fx. Den er dog ikke 100 % laktosefri, men der vil være opskrifter og ellers kan evt. fløde erstattes med laktosefrifløde. Der vil være 30 glutenfri og sukkerfri opskrifter i det hele.

E-bog med glutenfri og sukkerfri opskrifter

Men nu til det store spørgsmål “HVAD SKAL E-BOGEN HEDDE???”

Håber virkelig du/i vil hjælpe mig og derfor spørger jeg nu dig – hvad tænker du E-bogen skal hedde? Den som kommer op med det bedste navn og evt. under titel få tilsendt E-bogen gratis, når den udgives som TAK for hjælpen. Smid dit bud på, hvad bogen skal hedde i kommentarfeltet, så ville jeg blive lykkelig!

Sukkerfri eller glutenfri opskrifter:

Sukkerfri risalamande

Glutenfri jordbærlagkage

Glutenfri kokos cupcakes

Sukkerfri hampefrø vafler // Sunde vafler

Sukkerfri og glutenfri tærter med avokadocreme og bær