Sukkerfri risalamande
4 personer
Glutenfri
Sukkerfri
Ingen juleaften uden ris a la mande med kirsebærsauce til dessert – i hvert fald ikke hjemme hos mig.
Her for du min opskrift på den klassiske juledessert, som jeg kan lide den.
Denne udgave er helt uden sukker.
Ingredienser
CHIAGRØD
3 spsk chiafrø
2-2,5 dl mandeldrik
1 tsk vaniljepulver
1 dl piskefløde
20 g mandelsplitter
I ØVRIGT
2 dl Easis kirsebærsovs
2 spsk mandelsplitter
Fremgangsmåde Udskriv
CHIAGRØD
Kom chiafrø, mandeldrik og vaniljepulver i en skål eller et glas med låg. Pisk det godt sammen ad et par omgange. Stil det tildækket på køl natten over.
Pisk fløde til en letpisket flødeskum. Vend chiablandingen med flødeskum og mandelsplitter.
I ØVRIGT
Kom risalamanden i fire serveringsskåle. Top med kirsebærsovs på hver portion og drys med mandelsplitter.