Julepynt kan også være spiseligt
12. december 2018

Julepynt kan også være spiseligt

Jeg havde en skøn formiddag sammen med holdet bag GreenGate, da vi filmede denne video. Og jeg synes simpelthen at videoen er blevet så fin og julehyggelig.

Vi inspirerer og inviterer til julehygge en skøn formiddag med te og hjemmebag med GreenGates stel, som emmer af barnlig hygge og jul. Jeg havde bagt spiseligt julepynt, ligesom sidste år, og i år brugte jeg det som spiselige bordkort. Det giver en råhyggelig stemning af jul og ligesom med de spiselige servietringe, viser det virkelig, at man forkæler sine gæster.

Stellet på bordet hedder Everyday og er selvfølgelig fra GreenGate. Jeg synes, at det er det fineste, når man mixer stellet på kryds og tværs. Man kan skabe sit helt eget udtryk og look ved at blande forskellige mønstre og former. Og det hele indbyder virkelig til julehygge med alle de røde farver, blonderne, julekuglerne og blomsterne. I det hele taget er det et bord, der emmer af god gammeldags jul, og der er kræset om detaljerne.

De spiselige bordkort af brunkagedej kan også sagtens bruges på julebordet juleaften eller til julefrokosten. Du kan pynte og skrive lige hvad du har lyst til med glasur, chokolade eller andet. Pynt også juletræet, vinduerne eller julegaverne med spiseligt julepynt. Det spreder juleduft og juleglæde.

Reklame GreenGate

julebord med spiseligt julepynt

bordkort spiselige

julebord inspiration roedt