Mine fortolkninger af kagerne fra Bagedysten 2021
13. oktober 2021

Mine fortolkninger af kagerne fra Bagedysten 2021

Som nogen af jer måske allerede har set på instagram, har jeg besluttet at kaste mig ud i at bage med, når den nyeste sæson af Bagedysten (2021) løber over skærmen. Ungerne elsker stadig at se sæson 4 af Bagedysten, hvor jeg var med. Vi så hele sæsonen sidste lørdag og til aften så vi første afsnit af den nye sæson. De er vilde med det!

Til aften havde vi besøg af min elskede mama, som spurgte, hvad jeg mon ville have bagt, hvis jeg skulle have bagt med til Mesterværks-udfordringen i det første afsnit. Udfordringen var at bage en kage, der afspejlede ens personlighed. Vi snakkede lidt frem og tilbage om det hele aftenen, og før jeg havde set mig om, havde jeg simpelthent besluttet mig for at bage med i hele årets sæson.

Jeg kommer som udgangspunkt til at bage enten med på Mesterværket eller Den Hemmelige. Nogen gange kan det være det bliver til begge udfordringer – vi må se.

Ildsjæl

Første udfordring er Mesterværket fra afsnit 1.  Jeg spekulerede over min mors spørgsmål: “Ditte, hvad ville du have bagt, der skulle repræsentere dig?”…. Jeg er kommet frem til at bage kagen ILDSJÆL. Jeg har valgt at lave en ildsjæl-kage fordi jeg har et indre drive. Mit drive er min indre flamme, der gør, at jeg ikke kan lade være at gøre det, jeg brænder allermest for. Jeg har en kæmpe passion for at udvikle, for at formidle og ikke mindst for at drive min virksomhed. Jeg har virkelig fundet min hylde – min rette hylde.

Bunden i denne kage er en mazarin og crispybund som er inspireret af Livs og min nytårskage fra Jule- og Nytårsbagedysten i 2018.

Klassisk citrontærte

I første afsnit besluttede jeg både at bage Mesterværket og Den Hemmelige. Den Hemmelige udfordring var en klassisk citrontærte, og faktisk slog det mig, at Klub Ditte Julie slet ikke har en helt klassisk citrontærte. Og det skal der selvfølgelig være på klubben! Så jeg bager også med på Den Hemmelige i dette afsnit og laver en klassisk citrontærte. Du finder min opskrift lige her.

Alle opskrifter jeg bager med ifm. Bagedysten 2021 kommer på Klub Ditte Julie. Jeg håber, I har lyst til at bage med!