NY BOG – forudbestil KAGEDRØMME, også til hverdag
10. juni 2018

NY BOG – forudbestil KAGEDRØMME, også til hverdag

Weehuuu…. Så kan jeg endelig skrive FORUDBESTIL min nyeste bog, KAGEDRØMME, også til hverdag, som bogen hedder. Jep, bogen hedder Kagedrømme, også til hverdag. Da det er hverdagsklassikere, som lige er løftet eller arbejdet lidt videre med.

Jeg er simpelthen så stolt af denne bog. Den er blevet så fin og lækker! Bogen indeholder 21 gode opskrifter samt lidt ekstra. I bogen finder du alt fra den gode thebolle, til en kanelhøj snegl, til lagkagen uden husblas, lagkagen som vi kender den, til moussedrømme og meget mere.

Jeg lavede denne bog sidste sommer sammen med min samarbejdspartner, Thuesen Jensen. Det er Pillivuyt, KitchenAid og Patisse som er brands’ne bag. Det var i hvert fald de brands jeg skulle udvikle opskrifterne til og bygge en bog op omkring. Teamet bag, fotograf Lars Ranek og grafiker Monica Cetti er blevet mit dreamteam, og Lars og Monica skal også lave min næste bog, KAGEMINDER sammen med mig. Føler mig så heldig og er dybt taknemlig!!!

KAGEDRØMME forhandles kun på webshoppen

Bogen kan kun købes på min webshop til at starte med. Måske den lander flere steder senere på året, og hvis det sker, som jeg nok sige til 🙂 Men jeg vil elske at pakke en masse bøger ind til Jer og sende ud med en masse kagekærlighed og kagedrømme.

Bogen koster KUN kr. 199,- – wauw siger jeg bare!

Læs flere artikler om mine udgivelser og kurser:

Billeder fra mit bagekursus – er lykkelig

Bookrelease, bag om – kagemagi

Alt det du ikke så i kagemagi 

Der kreeres julebog – men med hvem? 

GemGem

GemGem

GemGem