5 sunde morgenmadsopskrifter
2. januar 2018

5 sunde morgenmadsopskrifter

Sukkerfri
Glutenfri

Hej januar og hej til en sund måned. Jeg har fundet lidt gode opskrifter på mit bud på “sunde morgenmadsopskrifter”. Disse opskrifter er ikke kun tiltænkt som morgenmad, men kan også være en god snack løsning.

Jeg har valgt at dedikere bloggen til en SUNDERE blog i hele januar. Men husk jeg altid vil have min kagebriller på, når jeg tiltænker sundere snacks og leger med glutenfri opskrifter. Jeg er nemlig ikke fanatisk og er ikke intolerant.

Håber jeg kan komme med en masse spændende opskrifter og hjælpe alle jer, som har valgt at gå på slanketur eller ændre livstil.

Udover de sunde morgenmadsopskrifter, som du finder her, så vil jeg lige tippe dig om, at du finder endnu flere af mine sundere opskrifter i mine bøger og e-bøger med Frie Fristelser i titlen. Disse bøger og e-bøger indeholder opskrifter som er fri for mel og raffineret sukker.

5 sunde morgenmadsopskrifter

Chaigrød er personligt en af mine favoritter og er super nemt at lave, og kan bruges som morgenmad, en lille ret på farten, eller blendes med i en god mættende smoothie.

Chiagrød med kokos, mango og ananas

Chiagrød kokos mango ananas

Mættende smoothie med chiagrød, banan og bær

smoothies chiagrød sund morgenmad kakako sojamælk

Snackrugbrød a la stenalderbrød

glutenfrit rugbrød sundt rugbrød glutenfri sukkerfri snack mad eftermiddagssnack

Bananpandekager

sunde bananpandekager bær pandekander

Banan vafler

bananvafler sunde vafler morgenmad

GemGem