By Ditte Julie event
25. maj 2022

By Ditte Julie event

I torsdags havde jeg studiet fuld af de sødeste, skønneste og mest kreative gæster. Imerco og jeg havde nemlig inviteret til lyserød eftermiddag i Bredgade <3

Lyserød eftermiddag ala By Ditte Julie

Kagebord i rosa og lyserødenuancer

I foråret 2022 lancerede Imerco og By Ditte Julie en masse nyheder. Jeg har gennemgået dem alle i detaljer her. Men jeg kan sige at alle er multifunktionelle og (hvis jeg selv skal sige det) FANTASTISKE!

Sammen med Imerco havde jeg udvalgt 20 skønne Instagram kageprofiler som jeg holder så utrolig meget af at følge med i. Jeg elsker at følge med i disse seje kvinders kagekreationer, bagværk, flotte anretninger og hverdag på deres profiler, men når det er sagt, så var det altså også utrolig svært at “kun” udvælge 20 profiler – for der er MANGE jeg elsker at følge <3

Jeg har hverken valgt ud fra antallet af følgere eller “størrelsen” på deres IG profiler – dét er bestemt ikke vigtigt for mig. Vi har alle startet et sted og jeg havde et ønske om at hylde smukke og dygtige profiler i langt højere grad end at kigge på tal.

Lyserøde By Ditte Julie drinks

Imerco havde sørget for de absolut fineste goodiebags med alle By Ditte Julie forårsnyhederne og alle “basis”redskaberne. Så alle gæster kunne få en fin By Ditte Julie shopper med blandt andet højsnegleformen, kagespartel, dejskraber, bagevægt, tyllesæt med adapter, flødebolleforme og meget, meget mere.

Jeg havde selvfølgelig bagt en masse kager og lavet forskellige flødeboller og chokolader i alle de nye forme. I kan blandt andet finde opskriften på syren drinks, syren flødeboller, mini koldskålskager og syren chokolader på Klub Ditte Julie.

Kagebord i rosa og lyserødenuancer

Jeg havde den skønneste eftermiddag sammen med fantastisk søde mennesker med god energi, snak, kram og grin. Jeg håber på meget mere af dét i fremtiden.

Gæster fra By Ditte Julie event med imerco

Gæster fra By Ditte Julie event med imerco