Syren chokolader

9 chokolader
Glutenfri

Små elegante petit fours i lilla chokolade med fyld af ganache på syren sirup og saltet marcipan.

De er super fine til et overdådigt kagebord til studenterfesten, til bryllupsreceptionen eller til sommerfesten.

Ingredienser

CHOKOLADESKALLER
GANACHE

120 g god hvid chokolade
2 spsk syrensirup
1 tsk vaniljepulver
75 ml piskefløde

MARCIPANBUND

50 g ren rå marcipan
1 nip havsalt

I Øvrigt

friske syrenblomster

Fremgangsmåde Udskriv

1
CHOKOLADESKALLER

Temperér chokolade. Tilsæt farve og rør. Fyld den tempererede chokolade i små silikoneforme fra By Ditte Julie og bank/ryst overskydende chokolade ud igen. Skrab overfladen, og stil den på køl. Gem overskydende chokolade til at lukke chokoladerne med til sidst.

2
GANACHE

Hak chokolade groft og smelt over et vandbad sammen med sirup og vanilje. Rør det hele godt sammen. Varm fløde op til lige under kogepunktet. Hæld den varme fløde over chokoladen og rør. Blandingen vil se grynet ud til start, men rør indtil massen samler sig og bliver homogen. Fyld ganachen på en sprøjtepose og lad den køle.

3
MARCIPANBUND

Ælt marcipan og salt godt sammen. Udrul marcipanen i 2 mm tykkelse og udstik bunde i 3 cm diameter med en By Ditte Julie udstikker.

Fyld ganache i hver skal. Placér en bund og luk med overskydende chokolade. Skrab formen så du undgår fødder på chokoladerne. Stil formen på frys til chokoladen har sat sig. Befri dem ud af formen.

4
I øvrigt

Pynt med friske syrener.