Julekalender på Klub Ditte Julie – glædelig jul
7. december 2021

Julekalender på Klub Ditte Julie – glædelig jul

Det er blevet jul – og endnu engang er jeg bagud med det her blogindlæg…. Men det er vel heller ikke helt rigtig jul uden at man er bagud?! haha. Men ikke desto mindre, så har jeg allerede åbnet 8 låger af min julekalender. I år har jeg nemlig lavet en julekalender på Klub Ditte Julie. 25 låger der tæller ned til aftenen over dem alle, juleaften. Jeg har forsøgt at lave så meget forskelligt som overhovedet muligt, så der er noget til enhver smag. Der er alt fra småkager, konfekt, chokolade, tærte, kager og selvfølgelig æbleskiver.

Bag hver låge gemmer sig en opskrift og bag udvalgte låger gemmer der sig også en how to-video. Jeg elsker at lave juleopskrifter – og selvom jeg er egentlig har tegnet de sidste opskrifter til dette års jul på Klub Ditte Julie, så kan jeg bare mærke, at jeg har MANGE flere idéer. Men det er det jeg elsker allermest – når jeg dårligt kan stoppe min egen kreativitet igen.

 

Jeg håber, at rigtig mange af jer har lyst til at bage med! Til jer af jer, der bager med del det endelig med mig! Jeg elsker at se alle jeres kreationer og følge med. I kan dele dem på Instagram under hashtagget #julpåklubdittejulie – så kan jeg følge med derinde. Det samme kan du! Så vi allesammen inspirerer hinanden i vores eget bagefællesskab.

Rigtig glædelig 7. december sødeste jer.