Skolestart og madpakker
3. august 2022

Skolestart og madpakker

Inden vi får set os om, er alle tilbage fra ferier, vores unger er startet i skole igen, er tilbage i institutioner og hvad hverdagen ellers byder på.

For mig er det i år, er det ekstra særligt at vende retur til hverdagen. I år starter Albert nemlig i skole!?!?!? Puh det er altså lidt vildt at tænke på, synes jeg. At jeg har to skolebørn!!! Jeg ved det er verdens største kliché, men jeg føler jo lige jeg har født ham. Jeg føler lige han har været min lille baby, der fyldte 1 år og nu er han altså en stor dreng, der skal starte i skole…

Men uanset om jeg kan følge med eller ej, så skal vi alle tilbage til hverdagen. Og det betyder for mange tilbage til de gode rutiner og vaner, tilbage til madpakken og tilbage til de travle hverdagsaftener.

Mange hader jo at lave madpakker, men jeg synes faktisk det er hyggeligt – især hvis ungerne selv hjælper til og kommer med ønsker hertil. Derudover så handler det om at gøre det så nemt som muligt for en selv!

Gør det nemt for dig selv

Tit laver jeg fx en stor portions pizzasnegle eller pestosnurrer, så der er til madpakkerne hele ugen. Ungerne elsker det, og det er super nemt for mig også.

Hjemmebagte pizzasnegle

Derudover så bruger jeg også tit rester fra aftensmaden til madpakkerne dagen efter. Hvis vi fx spiser disse glutenfri burgere med falaffelbøffer, så bager jeg lidt ekstra boller, som ungerne kan spise med pålæg i madpakken dagen efter.

Jeg selv elsker at spise salat til frokost. Det smager så dejligt, farverne giver en masse energi og det er dejligt let. Jeg freestyler oftest men her er nogle af mine favoritter.

Salat serveret i et fad

Her er en sommerskøn salat. Nemlig en jordbærsalat med feta – MUMS!

Stort rundt fad med blandet kålsalat

Denne kålsalat er også en favorit. Den er asiatisk inspireret og ofte er den også en del af vores aftensmad herhjemme. Til aften serverer jeg den ofte med disse asiatiske kødboller til.

Jeg elsker ferier men jeg holder også meget af hverdagen og de gode rutiner. Jeg håber I alle kommer godt tilbage fra sommeren og finder jer tilrette i hverdagen.