Pizzasnegle

20 snegle

Helt klassiske pizzasnegle med tomat, ost og skinke.

De her snegle er super lette at lave og er skønne til børnefødselsdagen, madpakken, skovturen og meget mere.

Lav en god portion så der er til et par dage, eller frys dem ned så du altid kan tage et par stykker op.

Ingredienser

Dej

25 g gær
3 dl danskvand
2 spsk olie
250 g durummel
200 g tipo 00
1 nip salt

Fyld

1 ds tomatpuré
200 g revet ost
1 tsk tørret oregano
200 g skinkestrimler
1 tsk tørret timian
1 æg til pensling

Fremgangsmåde Udskriv

1
Dej

Opløs gær i danskvand. Tilsæt olie og durummel. Ælt dejen godt i et par minutter. Tilsæt tipo 00 lidt efter lidt. Når alt tipo 00 er tilsat æltes der i minimum 5 minutter. Tilsæt salt og ælt i yderligere 5 minutter.

Dæk skålen med husholdningsfilm og et rent viskestykke og lad dejen hæve et lunt sted i 45 minutter.

2
Fyld

Udrul dejen på et bord drysset med mel.

Fordel tomatpuré, ost, oregano, skinke og timian over dejen. Rul dejen stramt sammen og skær skiver i 2 cm tykkelse. Placér sneglene på en bageplade beklædt med bagepapir.

Lad dem efterhæve i 30 minutter. Pensl sneglene med et sammenpisket æg. Bag dem i ovnen på 200 grader varmluft i ca. 15-18 minutter. Lad dem køle af på en bagerist.