Bagekursus med Ditte Julie Jensen

æblekage_ditte_julie_jensen3Julen nærmer sig med hastige skridt, og jeg har et bud på en kanon god julegave! Tag din yndlings bagepartner i hånden, eller forkæl dig selv og deltag på mit bagekursus i det nye år.

Jeg afholder en del bagekurser i Glostrup i starten af det nye år hos Miele. Tilmelding her.

Skiller moussen, driller mørdejen eller bliver kagen aldrig helt så perfekt, som på billedet…?
Så tøv ikke – der er hjælp af hente, hop med på mit bagekursus, som er for ALLE! Jeg vil på bedste vis tage dig igennem bagekunstens mange facetter og gøre dig til en sand mesterbager.

Jeg GLÆDER mig helt vildt til nogle dejlige bagetimer sammen med jer!!

Bagekursus_med_ditte

GemGem

VISSKJUL Kommentarer (6)
    1. Vi skal lege med diverse pynt i form af moussebomber, chokoladekugler og snirkler. Vi skal lave en lagkage med cremer mv. Jeg vil lære fra mig i form af teknikker, og ideer til pynt. Håber det gav dig lidt. Jeg er ikke helt færdig med at gennemtænke mine ideer 🙂

  1. Det glæder jeg mig vildt til at deltage i men inden jeg bestiller vil jeg lige høre hvorfor det den 21/1 “kun” er fra klokken 10 og ikke 9 ☺️
    Kh. Katja

    1. Årh ha, tror måske det er en fejl – Det må heller være Miele der får det spørgsmål. Den del står jeg ikke for. 🙂

    1. Til efteråret. Vi skal lige forbi sommeren og afholder hele foråret, men desværre udsolgt.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.