Pizzasnegle med fuldkorn, tomat og ost // madpakkeide

pizzasnegle fuldkorn tomat ost inspiration madpakkeDet er ved at være skolestart, og det betyder madpakker. Det er altid svært at finde på nye kreative tiltag! Derfor har jeg lavet pizzasnegle med fuldkorn, tomat og ost. Jeg har lavet pizzasneglene ud af Finax‘s grovbolle blanding – velsmagende, nemt og hurtigt!

Jeg valgte at lave en kæmpe portion pizzasnegle, så fryseren kunne fyldes og hverdagen kunne blive nemmere. Karla går dog kun i børnehave, men jeg skal stadig lave spændende madpakker.

Du kan vælge at komme skinkestrimler eller grønsager i dine snegle – min datter kan kun lide tomat og ost – derfor blev mine en simpel version, som altid kan species op.

Finax laver de lækreste brødblandinger – og det kommer fra hjertet! Jeg er stor fortaler for, at man laver det hele fra bunden. Men som mor til 2 børn samt en karriere på højtryk – vælger jeg gerne at springe over den hjemmelavet del og leger med Finax brødblandinger. Du kan lege dem denne blanding som du vil og kreativt til. For sådan en bolleblanding er ikke kun en bolleblanding. De kan blive til pizzasnegle, kanelsnegle, snurrer (søde og salte), boller med fyld, pølsehorn, brunsvier mv.

Må simpelthen lige rose måde mig og Finax for gode produkter! Min bror var forbi imens jeg var i fuld gang, og hans kommentar til pizzasneglene var fantastisk! Hans ord “Søs, jeg tror det er den bedste pizzasnegl jeg nogensinde har fået – de er så luftige” !! Weehuu det kan jeg lide at høre. 🙂

pizzasnegle med fuldkorn, tomat og ost // madpakkeide

ca. 25 pizzasnegle

1 FINAX fuldkornsbolle blanding
1 dåse tomatpuré
1 tsk tørret origano
1 pose revet ost (200 g)
2 nip salt
1 æg, pensling

Følge anvisningen på bolleblandingen. Dog lad dejen ælte i 10-15 min. på en røremaskine – det vil give dig de luftigste pizzasnegle. Stil dejen til hævning et lunt sted med et klæde hen over i 60 min.

Udrul herefter dejen på et let meldrysset bord (60 x 40 cm). Smør tomatpuré ud på dejen. Drys med origano, revet ost og salt. Pres det hele let ned i dejen. Rul dejen stramt sammen på den lange led, og skær ca. 25 pizzasnegle Placer dem på nogle bageplader beklædt med bagepapir. Lad dem efterhæve i 20-30 min. Pensl snegle med et sammenpisket æg. Bag dem i ovnen på 190 grader varmluft i 10-12 min.  Lad dem køle af (de kan sagtens fryses ned).

  

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (2)
  1. Fedt at du giver gode ideer til de (forbandede) madpakker 🙂
    Jeg håber du vil tænke over at det skal være nemt. Jeg mister personligt gejsten, når jeg ser billeder af flotte madpakker hvor man bare liiige skal indkøbe 10 nye ingredienser og man bare liiige skal lave alt fra bunden.
    Som du selv skriver, så er det fedt at lave mad og bagværk fra bunden, men det kan bare ikke altid lade sig gøre.
    Jeg glæder mig til at se hvad du tryller frem 🙂

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.