Jul på Klub Ditte Julie
25. november 2022

Jul på Klub Ditte Julie

Endnu et år hvor julen kommer total bag på mig igen. Jeg kan umuligt være den eneste!

Men når det er sagt, så er jeg simpelhen hel umættelig når det kommer til jul, hygge og traditioner. Jeg elsker det, og i år er ingen undtagelse. Jeg er i et enormt julehumør til trods for, at jeg føler jeg er lidt bagud..

Igen i år kan du følge min julekalender på Klub Ditte Julie. 24 låger der tæller ned til den helt store dag d. 24. december. Du kan allerede se alle lågerne nu, så du behøver ikke vente.

Ditte Julie julekalender

Glutenfri jul

I år er første jul, hvor jeg ikke længere spiser gluten. Sidste år var jeg så småt begyndt at spise mindre og mindre gluten, men jeg spiste stadig alle julegodterne – med gluten. I år har jeg lavet en masse glutenfri julebag. Jeg har kastet mig over glutenfri vaniljekranse, glutenfri jødekager, glutenfri småkager med nougat og glutenfri brunkager – og jeg synes, de er blevet over al forventning! De har fået den helt rigtige krumme og den helt rigtige sejhed, som jeg synes, julesmåkager skal have.

Er du ikke til de glutenfri småkager, så finder du selvfølgelig også opskrifterne med gluten. Se alle Klub Ditte Julies juleopskrifter her.